:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8:اصلاعش کردی؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18::18::18::1 8::18::18:
Printable View
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8:اصلاعش کردی؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18::18::18::1 8::18::18:
آخه چرا اسپم میدی:31: خودت اصلاح رو نوشتی اصلاع:13: بی خیال استارتر تاپیک خواسته اسپم ندیم:46:نقل قول:
من همیشه بازی هایی که همه کار می شه توش کرد رو دوست داشتم و خیلی دوست داشتم یکی خودم بتونم ادیت کنم یا بسازم ..از ماشین های ایرانی هم توی بازی ها خیلی دوست داشتم باشند ...
امیدوارم با اتمام بازی جی تی ای تهران به ارزوم برسم :31:
بزودی داستان کل بازی رو براتون تعریف می کنم بازی...
BLADE MAN
سریع تر نظرات تون را برای بازیسازی بگذارید و نظر تون درباره ی داستان بازی
BLADE MAN
من خودم عاشق بازی های OPENMWORLD هستم
خوب همه دارن همه چیزشونو میگن من دیگه طاقت نیاوردم و بازی که دارم روش کار میکنمو معرفی میکنم:
.......................
زال: داستان ازین قراره که زال که به دست سام نریمان به پای الوند کوه گذاشته میشه تا بمیره توسط سیمرغ پیدا میشه و سیمرغ به اون رحم میکنه و اونو پیش خودش نگه میداره وبزرگ میکنه تا این که زال به سن جوانی میرسه و بسیار خوش سیما و تنومند میشه . یه روز یکی از دیو ها ی حوالی آمل(:21:) یکی از جوجه های سیمرغ رو میدزده تا از نیروی جادویی سیمرغ بخواد تا سیمرغ به اون یه زره شکست ناپذیری بده.زال از سیمرغ میخواد تا به اون فرصتی بده تا لطف های اونو جبران کنه به همین خاطر به سمت غار دیو حرکت میکنه
این داستان بود دیگه در مورد مراحل توضیح نمیدم چون هنوز استوری برد کامل نیست.
البته 70 درصد آبجکتای مربوط به مراحل ساخته شده و منتظرم تا مدل زال رو برام تموم کنن(سفارش دادم).
سبکشم بیشتر حالت سکو بازی میخوام بهش بدم و با اکشن . به صورت سوم شخص
ایده ی بازیمو ندزدین:31:
اوه یادم رفت موتورو بگم:
UNREAL DEVELOPMENT KIT
شرکت:
IRANIAN NORTH NINJA
درضمن یه چیزم یادم رفت بگم ما خودمون الان بازی سازیم البته از نوع مستقلش.
واسه این میگم که هر کدوم از بچه های این فروم حد اقل یه بازی تا حالا ساختن
برای دریافت بازی های من به وبلاگ بروید
parvizb.blogfa.com