ممنون از همگینقل قول:
ولی بحث اصلی اینه که کدوم کارت بهترین بازده رو در بازیهای با گرافیک بالا به همراه داره .
Printable View
ممنون از همگینقل قول:
ولی بحث اصلی اینه که کدوم کارت بهترین بازده رو در بازیهای با گرافیک بالا به همراه داره .
خب با بودجه ای که دارید بهترین خرید 5870 هست ولی اگر محدودیت بودجه ندارید بدون شک 5970 بهترین هست.
خب همونطور که دوستمون گفتن الان قیمت این کارتها خیلی بالاست و باید صبر کنید تا تو بازار جا بیفته
البته به نظر من بازم 5870 برتری زیادی نسبت به GTX470 داره و ارزش خرید بالاتری داره
در مورد GTX480 هم کسی بخواد بخره 100 تومن دیگه بزاره روش و بره یه 5970 بگیره که قدرت بیشتری هم داره
در کل من توصیه میکنم همون 5870 رو بگیرید که بهترین انتخاب برای شماست.
ممنون دوست عزیز احتمالا یه 5870 بگیرمنقل قول:
اطلاع دارین بهترین برند عرضه کننده این مدل کدوم برنده ؟ اخه توی بازار دیدم قیمت هاشون با هم دیگه متفاوته !!!
بینید مدل های مرجع زیاد تفاوتی با هم ندارند و اختلافشون بسیار ناچیز هستنقل قول:
اطلاع دارین بهترین برند عرضه کننده این مدل کدوم برنده ؟
در کل ASUS.GIGA,SAPPHIRE جزو بهترین برندها هستند هرکدون که پایین تر بود بگیرید
من پیشنهادم این هست که از برند SAPPHIRE بگیرید که قیمتش هم نسبت به بقیه خوبه
سلام دوستان
منم مثل این دوستمون میخوام تا 500 هزینه کنم طبق تحقیقاتی که کردم در همین سایت به این نتیجه رسیدم 5870 گزینه خوبیه برای من میخواستم ببینم چیزه بهتری میتونم بگیرم؟ من سیستمم رو دارم جزء جزء میخرم اولین قطعه رو میخوام گرافیک بگیرم استفادم هم برای گیم و فیلم هست و دوست دارم حداقل تا 3 سال از بابت این گرافیک خیالم راحت باشه که همه گیم ها رو جواب میده
بله معیار های انتخاب من هم دقیقا همین ها هستن اجرای گیم و فیلم ولی اجرای نرمال گیم نه کارت های 120 یا 130 هزار تومنی هم این کارو انجام میدن باید تا چند سال گیم ها رو با اخرین جزئیات واسم اجرا کنه :31:نقل قول:
سلام
منم با دیگر دوستان موافقم 5870 هنوزم انتخاب خوبیه.
تا چند سال نه ولی حالا چرا اجرا میکنهنقل قول:
نه کارت های 120 یا 130 هزار تومنی هم این کارو انجام میدن باید تا چند سال گیم ها رو با اخرین جزئیات واسم اجرا کنه
دوستان من امروز بازار بزرگ بودم چند مدل دیدم که هم قیمت کارت های 5870 بودن و بعضیها هم یه مقدار قیمت بالاتری داشتن .
SPARKLE GeForce GTX285 2GB
SPARKLE GeForce GTX470 , ام اس ای
این مدل ها جدای از حافظه بالا تر نسبت به 5870 بیت بالاتری هم داشتن منظورم همون مموری اینترفیس هست
نظرتون راجع به اینها چی از 5870 قویتر نیستن ؟
لینک مشخصات اسپارکل به نظر قوی میاد : :31:
کد:http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=109&sub_id=381