برنامه خوبی بود فقط امیدوارم مثل نود انتقادی و چالشی باشه نه مثل ورزش از نگاه دو دست مال به دست
Printable View
برنامه خوبی بود فقط امیدوارم مثل نود انتقادی و چالشی باشه نه مثل ورزش از نگاه دو دست مال به دست
دیشب به نکته جالبی اشاره کردن .کارگردان مهمان گفت : "اقای فراستی شده اقای نقاد هر کانالی میزنی ایشون رو برای نقد فیلم میبینید ! " واین حرفشو میشد به اشخاص دیگه هم تسری داد .
نقل قول:
اتفاقا هر کی جلوی فراستی کم میاره همین حرفارو میزنه .
واسه انتقاداتش جواب ندارن بدن میزنن تو خاکی .
نقل قول:
اتفاقا هر کی جلوی فراستی کم میاره همین حرفارو میزنه .
واسه انتقاداتش جواب ندارن بدن میزنن تو خاکی .
چی گفتن ؟ که کارگردان کم اورده بود؟
مشکل اینجاست که گویا ایشون و چند تن خاص حق حضور در تلوزیون رو دارن
بچه ها یه سوال :
هنوز برنامه های نقدی مثل سینما 4 ، سینما 1 و سینما اقتباس پخش میشه
فراستی خیلی متعصبانه حرف میزنه، ولی به نظر من تا 70 درصد حرفاش درسته!:20: فیلمای طنز اخیر سینمای ایران حقیقتا کاملا بی محتوا و کلیشه ای و فقط به پشتوانه بازیگر سبقه و تجربه هستش!:13: ضمن اینکه بی هدف ترین موضوع های داستانی رو هم دارند! آخرینش که من دیدم حلقه های ازدواج بود!:2::31:
به نظر من کم فیلمایی مثل عروس فراری یا مجرد ها (ژانر رمانتیک) یا مارمولک و مکس (ژانر اجتماعی وسی؟اسی) تولید شده اند که علاوه بر موضوع مناسب، طنز نسبتا سالم و شیرینی هم دارند،:20:
یاعلی:11:
بعنوان مثال عرض کنم .
فراستی گفت به سهیلی : تو اون صحنه که جمشید هاشم پور داره هلو میخوره و به پیرزنه نگاه میکنه میگه عجب هلو یی ,
این صحنه ابتذاله ( پیش پا افتاده ) و از تو سهیلی زاده بعیده که اینا رو بسازی .
یا تو اون صحنه ای که پیرزنه به نمیدونم کی میگه من میتونم برات 4 تا بچه بیارم .
این صحنه های بیمزه و لوس و به قول فراستی مبتذل ( پیش پا افتاده ) از تو کارگردان حرفه ای بعیده .
حرف در اینکه فراستی منتقد خوبیه یا اینکه فیلمهای طنز امروزی ابکی شدن نیست . کارگردان اعتقاد داشت که منتقد یک نفر نمیتونه باشه و باید فیلم رو منتقدین گوناگون نقد کنن .اقای ؟ نمیتونه سخنگوی تمام منتقدین باشه و نظرش هم قانون نقد فیلمها .
در صحبتی هم که از خانم پطروسیان بیان شد عنوان کرد : مسئولان فقط از سینماگران انتظار دارن در حالی که سینما هم خواسته هایی از مسئولین داره .
درسته
کسی هم نگفته که فراستی سخنگوی همه منتقدینه .
فقط وقتی جوابی برای انتقادات فراستی پیدا نمی کنن میگن چرا فراستی رو آوردین یه نفر دیگه رو میاوردین .
و به قولی سینمای ما اوضاعش خیلی وخیم تر از این حرفاست با این فیلم های واقعا مسخره . ( البته بیشترشون )
با سلام و تشكر از دوست عزيز ...
ميشه بگين اين برنامه تكرار هم داره يا خير؟
ما كه مشغول فوتبال فرانسه و مكزيك بوديم ...از قبلش خبري نداريم !!!ولي بايد برنامه جالبي باشه...
نقل قول:
این برنامه سه شنبه ها تقریبا ساعت 11 از شبکه سه پخش میشه و تکرار هم نداره . :20: