-
دوست عزیز اگه نمیدونید کدک چی هست تو گوگل سرچ کنید متوجه میشید چون توضیح زیاد خوبی نمیتونم براش بدم ، کدک (Codec) ها یه نوع مشخص کننده برای روش فشرده سازی فایل های چند رسانه ای هستند ، مثلا فلان ویدئو برای اینکه کیفیت بالا و حجم پایینی داشته باشه از روش فشرده سازی خاصی استفاده میکنه که سازنده اون روش اسمش رو گذاشته A . حالا این ویدئو از کدک A استفاده میکنه ، بعد برای اینکه شما بتونی ویدئو رو کامل و خوب ببینی باید این کدک A رو روی سیستمت نصب کنی....
- این فایل avi رو با همه برنامه ها میتونید بدون مشکل باز کنید؟؟؟
- برنامه K-Lite Codec Pack یا K-lite Mega Pack روی سیستمتون نصب هست؟؟؟
- فقط با فایلهای avi مشکل دارید؟؟؟
- اگه برنامه تدوین دیگه ای دارید مثل Premier یا Edius این فایل رو با اونها باز کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه...
موفق باشید:11:
-
دوست عزيز اين افتر فرمت Avi رو نميخونه شما با Total Video Convertor فرمت Avi رو به wmvتغيير بده تا افتر فرومتش رو برات بخونه و ديگه Errorنده
-
بعد بازکردن هنگ میکنه یا بعد از گذاشتن توی timeline؟
در مورد حالت اول reza2kn توضیحات خوبی داد
اگر حالت دومه احتمال داره مشکل از OpenGl باشه (ساپورت نشدن توسط کارت گرافیک یا عدم نصب صحیح درایور)
توی Edit > Preferences > Previews برو و OpenGl رو غیر فعال کن
-
من کرتیو سویت و نصب کردم وقتی هر کدوماز برنا مه هاش و به غیر از ساند بوتش و باز میکنم برنامه باز میشه بعد هنگ میکنه طوری که باید کامپیوتر و ریست کنم. کمک کنید
تو این راه حل بالایی من تو منوی پریمیر گشتم
گر حالت دومه احتمال داره مشکل از OpenGl باشه (ساپورت نشدن توسط کارت گرافیک یا عدم نصب صحیح درایور)
توی Edit > Preferences > Previews برو و OpenGl رو غیر فعال کن
پیداش نکردم