امکان داره به خاطر ماده حاجب که چند ماه پیش خوردم سنگ سازی شده باشه؟
خواهشا جواب درست بدید یا پیام یا ایمیل بدید.
Printable View
امکان داره به خاطر ماده حاجب که چند ماه پیش خوردم سنگ سازی شده باشه؟
خواهشا جواب درست بدید یا پیام یا ایمیل بدید.
من كبدم وضعيتش افتضاح بود طوري كه دكتر ميگفت بايد جراحي كني يه متخصص ديگه بهم گفت با گوجه سبز موجزه كن
و موجزه كردم
روزي نيم كيلو گوجه سبز مي خوردم
بعد از 14 روز
هيچ علامتي از مشكل دار بودن ديده نشد
بعید می دونم :41:نقل قول:
دداروی تو ماهواره زیاد تبلیغ میشه که سنگها رو از بین میبره از این داروها استفاده کنم ؟ گرونه ولی ارزششو داره
کبد رو نمیشه پاک کرد ؟ پس معتادها چطوری ترک میکنند؟!
حالا بماند میریم دنباله پاکسازی خون!
اصلا چرا اینطور میشه امکان داره از بیماری های مانند هپاتیت و قند و ... بشه؟البته ازمایش دادم نداشتم.
شما یه چند تا داروی خوب گیاهی معرفی کن منم نشون میدم دکتر تایید کرد استفاده میکنم.
منم میدونم چربی سوزوندن یعنی چی! یعنی از ذخیره استفاده کردن.
چرا داروی دفع سنگ اینجور که من فکر میکنم نباید باشه ؟مثلا حتما باید یه دندون خراب بشه بعد رفت دندون پزشکی؟
فوقش کیسه صفرا رو در بیارن اتفاقی نمیفته که فقط نمیدونم پس این مایع صفرا کجا میره؟
شما میگید دفع میشه؟ حالا دفع نشد چی؟
از ماده حاجب نیست پس 5 ماه پیش رفته بودم سونوگرافی کیسه و کبد چیزی نبود پس یکدفعه از کجا اومد؟
چیزای زیادی تو ماهواره تبلیغ می کنند ولی اکثر آنها تجاری هستند نه علمی :41:نقل قول:
دداروی تو ماهواره زیاد تبلیغ میشه که سنگها رو از بین میبره از این داروها استفاده کنم ؟ گرونه ولی ارزششو داره
ببنید بنده عرض کردم از نظر علمی سنگهای کوچک بدون علامت درمان لازم ندارند و با اصلاح وضعیت تغذیه و به مرور حتی شاید خودبخود تحلبیل بروند. پس چه اصراری به مصرف دارو دارید ؟
ترک اعتیاد معتادها چه ارتباطی با پاکسازی کبد داره ؟:18::18:.نقل قول:
کبد رو نمیشه پاک کرد ؟ پس معتادها چطوری ترک میکنند؟!
ترک اعتیاد یک پروسه پیچیده است که دو جنبه جسمی و روانی داره که جای بحث آن اینجا نیست .
:18::18::18::19::19::19:نقل قول:
پاکسازی خون!
مثل اینکه شما به پاکسازی خیلی علاقه دارید .پاکسازی خون هم بی معنیه .:41:
والا چی بگم . از دانشمندان سوال کنید :31:نقل قول:
چرا داروی دفع سنگ اینجور که من فکر میکنم نباید باشه ؟
شما تصور می کنید دارویی باید وجود داشته باشه که بخورید و فردا سنگ دفع بشه و یا فوری حل بشه . به اینصورت چیزی نداریم و نیازی هم به داشتنش نیست .
هر ارگانی در بدن کار خاص خودشو انجام میده و وجودش برای بدن ضروریه پس نباید از بدن خارج بشه مگر اینکه واقعا لازم باشه که این در علم پزشکی مشخص شده . اگر نیاز باشه کیسه صفرا را هم خارج می کنند ولی اگر لازم باشه و لزومشو پزشکتون تشخیص میده :10:نقل قول:
فوقش کیسه صفرا رو در بیارن اتفاقی نمیفته که فقط نمیدونم پس این مایع صفرا کجا میره؟
شایدم هیچگاه دفع نشه :31:نقل قول:
شما میگید دفع میشه؟ حالا دفع نشد چی؟
اگر هم دفع نشه هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه .اگر پزشکتون به عللی احساس خطر کنه راه حلی را پیشنهاد می کنه
تاکید می کنم که سنگهای کیسه صفرا بر خلاف سنگهای کلیه قابلیت تحلیل رفتن خودبخود را دارند . نگران نباشید :20:
چند احتمال وجود داره :نقل قول:
از ماده حاجب نیست پس 5 ماه پیش رفته بودم سونوگرافی کیسه و کبد چیزی نبود پس یکدفعه از کجا اومد؟
تشکیل سنگ در طی این 5 ماه
اشتباه و شاید عدم دقت کافی و یا هر اروری در سونوگرافی قبلی
سنگ قبلا کوچکتر بوده که در حساسیت سونوگرافی نبوده ولی اکنون بزرگتر شده .
و یا ترکیبی از احتمالات بالا :40:
:11::11::11:
شما کارتون خیلی درسته ها!:11:
درست سوالات منم جواب نمیدید هر کدام دلتون میخواد جواب میدی.
فکر نمیکنید دیدتون کمی قدیمی هست؟ الان ما تو سال 1389 هستیم همسایه ما 10 سال پیش این طریق درمان که شما میگید انجام دادند.
سیاسته کثیفه نمیدونم چرا حالا ادمهاش اینجوری شدند!
شما یه چند تا داروی توپول گیاهی معرفی کن منم نشون میدم دکتر تایید کرد استفاده میکنم.
من اصلا نگران نیستم ولی عصبانی هستم اروپاییی ها این همه پیتزا و همبرگر و استیگو سوسیسو فلان... میخورن هیچیشون نمیشه ولی ما ... ما هم بعضی غذاهامون درسته سالم نیست ولی من اصلا استفاده نکردم و نخواهم کرد.
پزشکها قسم میخورن بعد پزشک میشن یا که قولزنکی پزشک میشن.به هر حال منم تو جامعه سرمایمو خرج میکنم . پول مفد پیدا نکردم که مالیاتشو بدم.
دم روسها گرم طرفدار کارگران حداقل بیشترین حقوقو میدن کارگرهای کوه کن.
انسان بودن یادمون رفته.با هیچ دین قول زنکی هم درست نمیشه با هیچ دستکاری هم درست نمیشه .
ایرانیها زرنگ نیستند حقه بازند.
خلاصه خودمونو قول نزنیم من که به توبه و یک شبه فرشته شدنو ... اعتقاد ندارم.
دلم پر بود گفتم تا حدیشو اینجا بگم.:27:
این دارو گیاهی خوبه استفاده کنم لطفا کسانی که اشنایی دارند جواب بدهند.
اویشن-پونه-بانیان-زانیان
خیلی ممنون :8::8::8::31::31::10:نقل قول:
شما کارتون خیلی درسته ها!
من سعی کردم تمام سوالاتی را که جوابی براش بلدم را بگم باز اگر سوالی بی جواب یا مبهم باقی مونده بپرسید اگر بلد باشم جواب میدم اگر هم بلد نباشم میگم نمی دونم :20:نقل قول:
درست سوالات منم جواب نمیدید هر کدام دلتون میخواد جواب میدی.
ببنید دوست عزیز با پیشرفت علم درمانها هم تغییر می کنند شما درست میگید ولی اگر نیاز به درمان خاصی باشه . حالا که نیاز به درمان خاصی نیست و فقط باید پیگیری کرد که سیر و روند بیماری را ببنیم چی ؟ این که در این 10 سال تغییر نکرده :31:. در پزشکی شرایط شروع هر درمانی مشخص شده و باید بر طبق آن رفتار کرد . در این مورد شما هم هنوز علم کنونی میگه که پیگیری کن و در صورت نیاز درمان دیگری را شروع کن . ایران و خارج هم نداره و بدونید در خارج خیلی دیرتر درمان را شروع می کنند و مثل اینجا نیست که تا بگی آخ 6 تا آمپول بهت بزنند .:13:نقل قول:
فکر نمیکنید دیدتون کمی قدیمی هست؟ الان ما تو سال 1389 هستیم همسایه ما 10 سال پیش این طریق درمان که شما میگید انجام دادند.
کی گفته چیزیشون نمیشه اونها هم مریض میشننقل قول:
خارجیها این همه پیتزا و همبرگر و استیگو سوسیسو فلان میخورن هیچیشون نمیشه ولی ما نباید بخوریم همه نباید ها مال ماس.
اینهایی که می گید شاید درست باشه ولی چه ارتباطی با بحث مشکل شما داره ؟:13:نقل قول:
پزشکها قسم میخورن تا پزشک بشن یا که قولزنکی پزشک میشن!به هر حال منم تو جامعه سرمایمو خرج خودم میکنم از گنج پیدا نکردم که مالیاتشو بدم. به نظر من پزشکهای ما اصلا حوصله و دقت ندارند.
دم روسها گرم طرفدار کارگران حداقل بیشترین حقوقو میدن کارگرهای کوه کن.
انسان بودن یادمون رفته.با هیچ دین قول زنکی هم درست نمیشه با هیچ دستکاری هم درست نمیشه.
ایرانیها زرنگ نیستند حقه بازند.
همه چی به سیاست ربط داره.
ببخشید دوست عزیز من اطلاعات پزشکی ندارم که بتونم کمکتون کنم ولی چون قبلا با یه نفر که مشکلاتی شبیه شما داشت اشنا بودم و اون با کمک یه روانکاو تونست مشکلشو تقریبا حل کنه بهتون پیشنهاد می کنم با یه روانکاو خوب هم مشورت کنید انشاالله مشکلتون حل خواهد شدنقل قول:
همه چی به سیاست ربط داره.