اولاً همه ی حجم بازیه پکمن تو واسه آهنگاشه بعدش کی تو نصف بیشترشو ساختی؟:31:
Printable View
اولاً همه ی حجم بازیه پکمن تو واسه آهنگاشه بعدش کی تو نصف بیشترشو ساختی؟:31:
اصلا این ایده ی من بود.
دوستان گوش کنید!
این بازی دزدیه.
نسخه ی اصلی این بازی در تابستان همین سال خیلی کاملتر خواهد آمد.
نمی خواستم کار به این جا بکشه. ولی م...:8:...ج...:8:... ست هرکی که بخواد کو...:8:...گشادی کنه.
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
راستی بقیه من رو به خاطر این اسپم ببخشن. خیلی معذرت میخوام.
تو قبل از اینکه بازیتو شروع کنی به ساختن من بازیم رو داشتم کامل می کردم.:31:خودت هم می دونی که این بازیم ماله خیلی وقت پیشه.:31:
خب تو هم بازیتو بذار.:46:
آخه مرد حسابی. کی اول می دونست گیم میکر رو با کدوم گ می نویسن. شما پارسال می دونستی گیم میکر چیه؟ بعدشم شما بازیت رو گذاشتی؟ منم بعدن میذارم. ببین چه جوری ک...:8:...ت می سوزه. ما باهم قرار گذاشتیم پکمن رو با هم درست کنیم. رفتی روماش با بگکراند رو عوض کردی گفتی این بازی پکمن. حداقل صبر می کردی این پکمن خودمون رو که دیگه شده خودم رو میساختیم که شده میسازم رو تکمیل می کردیم که شده تکمیل کنم، بعد می گفتی من ال من بل.
به نظر من کیان جان بیا یه پیشرفتی کن ...... موتورت رو عوض کن.:46:نقل قول:
کی اول می دونست گیم میکر رو با کدوم گ می نویسن. شما پارسال می دونستی گیم میکر چیه؟
باشه ولی من باید پکمن یک (Pacman 1: Rise the Maze Stories( و پکمن دو (Pacman 2: Way of Mario( رو بسازم. بعد. تو فکر یه چیز خیلی خدا هم با یو دی کی هم هستم.
اولاً من گیم میکر رو از تو یاد نگرفتم فقط چند تا سوال ازت پرسیدم.:31:
دوماً خب چی کار کنم؟؟؟:46:
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
بعدش وقتی من پکمنم رو کامل کردم دیگه چیش رو با هم بسازیم؟؟؟!!!:40:
ای آدم کوننننی (کوکان خود را در برابر آسیب های اجتماعی حفظ کنیم) اصلا کی بود گفت تو چه جوری بازی می سازی. گفتم با گیم میکر. کی بود گفت واسه هوگر بیا کمکم کن خودم هیچی حالیم نیست.
ده بگو دیگه. روی سگ منو بالا آوردی پس فردا میای مدرسه.
دوستان دوباره میگم این بازی دزدیه.
Excuse me for my bad speech. I don't tell about you. I'm truthing the thief. just it
تازه من تو بازی پکمن تو دو نوع بمب گذاشتم.:31: