آره!!!!!!نقل قول:
آخه من بیچاره که نمی دونستم. با یه احمقی که مثلا اینکاره بود داشتم می بستم اون گفت فاسد شده بریز دور!!!!!!!
Printable View
آره!!!!!!نقل قول:
آخه من بیچاره که نمی دونستم. با یه احمقی که مثلا اینکاره بود داشتم می بستم اون گفت فاسد شده بریز دور!!!!!!!
آره!!!!!!نقل قول:
آخه منه بدبخت که نمی دونستم با یه نفر که مثلا اینکاره بود داشتم می بستم که اونم گفت فاسد شده بریز دور!!!!:19::19::19:
داداشی طرف دیگه خیلی این کاره بوده :13:خمیر سلیکونی که ریخته دور یکی از شاخ ترین خمیر رساننده گرمایی جهان هست :41:نقل قول:
می تونم این خمیر رو از بازار تهیه کنم بزنم؟ قیمتش چنده؟نقل قول:
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
:18::18::18:نقل قول:
خدا به زمین گرم بزنتش!!!:19:
آره گیر میاد نگران نباش والا قیمت دقیقی ندارم ولی حتما سعی کن تهیه کنی از یه جای معتبر چون واقعا موضوع مهمی هست با توجه به پردازنده و کیس شما این دما واقعا قیر عادیه :11:نقل قول:
[QUOTE=diligent68;4933068]اسم دقیقش چیه؟ به نظرت از کجا می تونم گیر بیارم؟ چون فکر نمی کنم اینجا باشه.نقل قول:
[QUOTE=Aryaeiboy;4933082]دوست عزیز شما میتونی از سایت های فروش معتبر ایرانی خرید کنینقل قول:
در مورد دمای cpu شما هم اگه این دما با فن استوک بود میگفتم مشکلی نداره اما چون با tower 120 هست و بدون overclock این دما بالاست
تازه این دما مربوط به بایاس هست و معمولا بایاس 3 تا 4 درجه دما رو کمتر نشون میده
اگه این دما رو با Core temp یا real temp hw monitor اندازه گیری کنید کمی بیشتر نشون میده
[QUOTE=AMIRICE;4933312]می شه بگی از چه سایتی؟نقل قول:
همه سایتهارو گشتم هیچکدوم ندارن؟!
[QUOTE=Aryaeiboy;4934930]براتون پیغام خصوصی میکنم که تبلیغات نشه :11:نقل قول:
دوست عزیز خمیر TX3 که داخل جعبه اش بوده درسته خیلی خیلی سفته (به خاطر متال و نقره ایه که داخلشه) ولی خیلی عالی عمل میکنه و فوقالعاده خنک میکنهنقل قول: