نويسنده اين كتا بخيلي فيمينيسم بوده چون بايد اين كتاب رو براي هر دوطرف مينوشت
Printable View
از نظر من مشکلی نداره نظرتون رو اعلام کنید بستگی به قوانین سایت دارهنقل قول:
یعنی منظورم اینه که هر کسی میتونه نظرشو در مورد مطالب کتاب بگه؟
نقل قول:
اما از نظر بده این کتاب ها برای روح جامعه مثل سم هستن.چقدر خوبه یک کتابی به عنوان مقرراتی برا همسر هم بنویسن
همسر=زن
قضاوت عجولانه کار درستی نیست. این کتاب دو تا نویسنده داره. یکی خانم یکی آقا. و یه کتاب دیگه ای هم هست به عنوان مقرراتی برای زن ها. پس برای دو طرف و زندگی صلح آمیز نوشته شده. که متاسفانه من اون کتاب رو ندارم.نقل قول:
موافقم. کتاب خیلی مفیدیه!نقل قول:
چه تاپيك جالبي بود.هم واس مجردها هم واسه مزدوجين خوبه.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز مانند یک شوالیه عمل کنید
مجبور نیستی اژدها رو از پا در بیاری. فقط هر از چند گاهی در رو براش باز کن. با او تا ماشین قدم بزن(راست میگه دیه:دی)چک ها رو بپرداز. اگه هوا بارونی بود اون رو با ماشین تا دم در برسن. چرا؟ چون انجام اینکارها مودبانه و خوبه. ممکنه تاریخ گذشته یا از مد افتاده،تادر یا ناهماهنگ با اجتماع مدرن باشه، ولی مودبانه و خوبه. مودبانه رفتار کردن از مد نمی افته.
بگذارید ابزار قدرت(برقی) شما را ببیند.
حالا این فرصتیه تا مردونگی حقیقی خودتو به نمایش بذاری. پیچ گوشتی بی سیم، دریل چهار سر مته، چرخ سنباه و اره ی زنجیری خوتو نشونش بده.
یه نمونه ی کار نشونش بده. اونا رو روشن کن، یه تیکه الوار رو اره کن. یه سوراخ تو یه تیکه چوب واقعی ایجاد کن. یه تیکه چوب دیگه پشت اون بنداز، یه پیچ توش فرو کن و دو تخته رو به هم محکم کن، او حیرت خواهد کرد.
نذاری به ابزارت دست بزنه ها!!!!!!!!
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------
منقل کباب پز
هر چی باشه تو یه مردی.
بفرما یه انسان ایستاده جلوی یه جهنم پر از حرارت(با زغال یا گاز پوپان) ماء الشعیر توی یه دست، یه چنگال که یه دما سنج تو کار داره تو دست دیگه ات،قادر به تغییر شکل یه قطعه از گوشت گاو به یه استیک بهشتی هستی.
تنها مواردی که نیاز داری،یه تکه فولاد آبدیده،چوب هرس شده ماهون ماهوتی رنگ؛استارت برقی،دو عدد طاقدیس، سه پایه با حفاظ شعله گرد،یعنی مرسدس تربوگریل 5000 دلاری.
مرد! گوشت!آتیش! چه عالی!!!!!!!!!!!
تو گفتی ما هم باور کردیم:31: من که میدونم اون کتابو هم داری:31:نقل قول:
قضاوت عجولانه کار درستی نیست. این کتاب دو تا نویسنده داره. یکی خانم یکی آقا. و یه کتاب دیگه ای هم هست به عنوان مقرراتی برای زن ها. پس برای دو طرف و زندگی صلح آمیز نوشته شده. که متاسفانه من اون کتاب رو ندارم.
مر30 بابت وقتی که روی کتاب میذاری:46:
سلام.
وای ممنونم ازت واقعاً عالیه من هر روز باهاش دعوا میکنم و البته 50 درصدش تقصیر منه که زود ناراحت میشم ولی این کار هر روز ماست البته اینم بگم که ما خیلی همو دوست داریم.
وقعاً ممنونم.
کلیشه ای نباشید. باب روز باشید.
خیله خوب،پس گوشت کبابی درت میکنی. خب، ولی استیک چند وقت یه بار و ذت پخته شده در فویل در زیر زغال، کمک عمده ای به معامله ی زناشویی نمیکنه.
مثل اون مرد دیگه ای که در فضای سر بسته به اسم آشپزخانه نمیتونه یا نمیخواد آشپزی کنه نباش. پختن یه غذایی رو یاد بگیر. هر چیزی، حتی ژامبون گوشت. اونو غذای مخصوص خودت کن:ژامبون گوشت باب. بعد به اون مخلفاتی اضافه کن:ژامبون گوشت بابا با سیب زمینی باب،ساندویچ ژامبون گوشت بابا،املت های ژامبون گوشت بابا،ژامبون غافلگیرکنندهی باب(یه موردی مثل ژامبون گوشت بابه)سوپ ژامبون گوشت بابا(قطعاتی از ژامبون گوشت بابا تو آب داغ)ژامبون گوشت رابرت(ژامبون گوشت بابا با راسته ی گرد،نه شقه ی گرد گوشت) و ژامبون گوشت پس موندهی باب(که نیاز به توضیح نداره).
با افزایش اعتماد به نفست،بالهاتو باز کن،تا بتونی حرف بزنی:بال های جوجه ی باب،ران های باب،سینه های باب و جوجه کاملاً کبابی باب! حالا کارتو به رشته فرنگی تغییر بده:تورتولینی مخصوص باب(مقداری از اون رو تو مرغ بنداز). حالا غذاهای دریایی رو امتحان کن:تن بابا،ماهی لقمه های باب و میگوهای باب(واوو!!)خیلی زود یه فهرست غذایی کامل خواهی داشت و میتونی غذاهای محبوب ،مثل کباب دیگی باب رو دوباره بپزی.
فقط بعضی وقتا مسئولیت پخت بعضی غذاها رو به عهده بگیر. این صفت آشپزخانه ای نیست،تلاش خانوادگیه و این انتظار که کس دیگه ای(زنت) این کار رو بکنه در میون نیست.(ستور آشپزی هم داشت:دی!)
اگه واقعاً نمیتونی آشپزی کنی،فراهم کن:برو بیار و سفارش بده. غذاها خود به خود روی میز ظاهر نمیشن،یه نفر هست که اونا رو اونجا میذاره و اون یه نفر میتونه تو باشی،باب.
دنبالش هستم پیداش کنم اونم تایپ میکنم. خواهش میکنمنقل قول:
تو گفتی ما هم باور کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که میدونم اون کتابو هم داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مر30 بابت وقتی که روی کتاب میذاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزم. امیدورام با خوندن مطالب این کتاب بتونم گوشه ای ازمشکلات زندگیتون رو حل کنم.نقل قول:
سلام.
وای ممنونم ازت واقعاً عالیه من هر روز باهاش دعوا میکنم و البته 50 درصدش تقصیر منه که زود ناراحت میشم ولی این کار هر روز ماست البته اینم بگم که ما خیلی همو دوست داریم.
وقعاً ممنونم.
ممنونم از تلاشت سپيده جان
اما بايد اينم در نظر گرفت با كتابو صحبت زندگي خيلي يك نواخت ميشه
خوبه كه ادم همه چيو خودش درك كنه و لمس كنه
با شکیبایی انتظار بکشید
هر دوی شما شب میخواید برین بیرون. تو برای در آوردن کفش های کتونی و پا کردن(کفش نوت)اسپری زیر بغل زدن و تن کردن یه پیرهن نیمه تمیز از بالا سر،دو دقیقه و چهارده ثانیه وقت لازم داری.
او بیش از تو کار داره که انجام بده. کارهایی که حتی تصورش رو نمیتونی بکنی. تشریفات مربوط به زیبایی،تشریفات وقت گیرن.
اگه واقعاً نمیتونی صبور باشی،تظاهر کن. یا کاری برای انجام دادن پیدا کن. مثل حساب کردن مالیات های عایدی برای سال آینده ات. تپ تپ به ساعتت نزن و هی قدم نزن. با دادن اون چیز چیه؟ خط چشم به دستش بهش کمک نکنم.(هول میشه:دی) فقط این حقیقت رو که او بیش از تو،وقت لازم داره رو بپذیر. او خیلی بهتر از تو به نظر خواهد رسید.
مرتب دوش بگیرید.
تو یه مردی،بوی بد میدی(ببخشیدا! اما عین جمله کتاب بود:دی)
یک دنباله لباس پشت سرتان به جا نگذارید
با انداختن لباسات،روی زمین،هر دفعه یکی از ژاکت گرفته تا عرق گیر،پیرهن تا شلوار و لباس زیر تا کفش،جوراب و لباس رو از تنت در تیار. تو هنسل نیستی که با یه دنباله لباس،برای گرتل تا خونه رد پا بذاری(:دی) مگه خوکی؟ وسایلتو جمع و جور کن
ممنونمنقل قول:
تاپيك خوبيه .
ادامه بده......
نقل قول:
در کل فضای روحانی تاپیکو بهم نریزیم الان صاحابش میاد میزندمون... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
وحید جای منو تو بازیه نه اینجا.زنم بگیرم عمه مموتی رو میگیرم.دی:
هر کس نظری داره دیگه من قصدم یاد دادن یه چیزی به بقیه بود. چون به نظرم کتاب خیلی مفیدی اومد.نقل قول:
زن بگیریم که چی بشه؟ اصن ما می خوایم تا آخر عمر مجرد باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید و سینا،ببینم بهتون مدال دادن که گفتید به درد نمیخوره؟ خیلی ششلید بابا:دی. شماها آب گیر نمیارید والا شناگر ماهری هستید.
در صورتی که از هر دو کتاب تایپ میکردید و میزاشتید اینجا خیلی بهتر و موثر بود. و دختر ها هم استفاده میکردن
و مطمئن باشید دلیل منفی بودن پست های اخری همین موضوعه. رو خود من هم تاثیر منفی گذاشت.
حالا اين كتابو از كجا بايد تهيه كرد؟نسخه پي دي افش واسه دانلود هست؟