من فقط ميخوام اينو بگم...فوتبال خارجي از شبكه 3 با ماهواره پخش ميشه كه ؟؟؟نقل قول:
چرا شما ميگيد نميشه ؟؟؟
در مورد hdtv هم تاپيك مخصوص هست كه كمك زيادي بهت ميكنه ....
هر چند همينجا هم دوستان كاربلد مثل اقا ابي هستن ...
Printable View
من فقط ميخوام اينو بگم...فوتبال خارجي از شبكه 3 با ماهواره پخش ميشه كه ؟؟؟نقل قول:
چرا شما ميگيد نميشه ؟؟؟
در مورد hdtv هم تاپيك مخصوص هست كه كمك زيادي بهت ميكنه ....
هر چند همينجا هم دوستان كاربلد مثل اقا ابي هستن ...
[PHP][/PHP]نقل قول:
با تشکر ازراهنمایی تون ، ولی فوتبال خارجی پخش مستقیم رو ما که تا حالا نتونستیم از ماهواره استانی ببینیم ،شاید بعضی ازدوستان بتوانند با دادن کد و.... این کارروبکنند ولی بنده نه .تاپیک های دیگر را نیز مرور کردم ، اطلاعات ذی قیمتی هم نصیبم شد وخیلی از دوستان متشکرم .با جمع بندی عقاید دوستان دیدم که اکثر نظرات روی پلاسمای پاناسونیک وال سی دی وال ای دی سامسونگ می چرخد ، سونی هم مورد توجه دوستان بود ولی اکثرا بخاطر گرانی توصیه نمی کردند .در شهرما اهواز قیمت پلاسمای پاناسونیک g10 ( بدون سینمای خانگی و یا دوربین ) با 40 اینچ ال ای دی سری 7 سامسونگ (با سینمای خانگی ) حدود 700 هزار تومان فرق دارد. یک سوال هم دارم : آیاکیفیت تصویر led به روشنایی زیاد وابسته است یا فقط lcd به این شکل است ؟
دوست عزیز ازراهنماییت متشکرم .چند روز پیش به نمایشگاه ال جی سرزدم.(به خاطر توصیه دوستانی که قبلا خریده بودند) ال سی دی SL800 و ال ای دی SL900 را کنارهم به دیوار زده بودند وهردو یک فیلم کارتونی را با هم در یک زمان پخش می کردند .من وهمسرم بودیم هردو به این نتیجه رسیدیم که کیفیت پخش ال سی دی از ال ای دی بهتر بود .شفافیت ال سی دی بیشتربود( از زاویه های مختلف ودور ونزدیک ).از فروشنده راجع به تنظیمات سوال کردیم وجواب شنیدیم که هردو تنظیمات کارخانه ای هستند .تفاوت قیمت هم حدود 600 هزار تومان بود .سوالی هم برایم پیش آمده : کدام یک باعث بهتر جلوه نمودن کیفیت تصویر و قانع شدن بیشتر خریدارمی گردد ؟انیمیشن ویا فیلم HDنقل قول:
واقعا تا حدود زيادي همينطوره به نظر شخصي من بهتر ال سي دي بخريد جوابش و پس داده قيمتهاش مناسب و تصاوير قابل قبولي دارهنقل قول:
ال اي دي ها اول راهند هنوز و قيمتهايي به نظر غير معقول
خوب مسلما كارتنهايي كه full hd هستند بهترين گزينه براي اغواي مشتريست :46:
توي كارتونها نگها در نهايت اغراق نمايش داده ميشند و باعث ميشن طرف دو سوت مخش...:46:
به اينجا سر بزن قديما يه مقايسه اي شده بود
:10:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=377450
عزيز جان...من يه رسيور x95 دارم كه باهاش شبكه سه رو موقع فوتبال نگاه ميكنم...راه داره ...اگه دوست داشتي برات ميگم....نقل قول:
در مورد خريد هم نميتوني يا نميخواي از بانه بخري ؟؟؟؟
به نظر من به صرفه هست ...من خريدم و راضي بودم ...رو اينم فكر كن...ميارن دمه دره خونه تحويل ميدن ...
از راهنمایی شما متشکرم
تیتانیوم جان ؛ اولا که متشکرم از راهنماییت ، دوما از این که هم ولایتی هستیم خوشحالم وانشاءا... در مورد ----- مزاحمت می شوم ، سوما چون فرصت ندارم و فعلا شرایطش جور نیست بانه نمی توانم بروم ولی اگر دوستان کسی را سراغ داشته باشند که درب خانه تحویل بدهد ممنون می شوم راهنمایی بفرمایند.نقل قول:
سلام دوباره
بچه ها بودجه به 2 میلیون رسید و میخواهیم تا 2 3 روز آینده بخریم.
فقط یک مسئله میمونه...
انتخاب!!!!
تا این بودجه بین پلاسما و یا ال سی دی
چیزی که بشه باهاش فوتبال نگاه کرد و با کابل راحت به کامپیوتر وصل بشه ... اگه لطف کنین چند مدل رو با قیمت بدین ممنون میشم.
فعلاً
یا علی مدد
کسی نبود!!!!!!!! :41: