دمت جیز! :دی خوب اومدی اینو!!! :27:نقل قول:
Printable View
دمت جیز! :دی خوب اومدی اینو!!! :27:نقل قول:
این چرت و پرتا چیه میگین ؟
دوست عزیز شماره سریال چی رو میخواد دقیق یه عکس بگیر چون ظاهرا این مورد جدیده . ( میتونه شماره سریال تاپت باشه و...) ولی دقیق و با عکس توضیح بده.
دوم اینکه میتونید شبها از سرویسهای اونجا استفاده کنید که نامحدود هست.
دولت محترم دستور دادند که سالنهای پذیرایی ادارات و ارگانها برای مجالس عروسی مجانی در احتیار مردم داده بشه.
خوب پهنای باند ننامحدودی هم که توی جوب ریخته و برای این سازمانهای دولتی اختصاص داده شده باید به درد یه جایی بخوره یا نه؟
عزیز شبها استفاده کن کسی نمیاد بگه چرا استفاده کردی .
فقط شبها .!
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما یه برنامه ای رو برای پیدا کردن رمز قبلا میگفتید... شاید به درد این دوستمون بخوره....نقل قول:
سلام
اون برنامه رو دارم ولی گفتم که باید پسوردهای ایرانی رو بهش بدید
که هنوز همچین دیکشنری من ندیدم
اگر باشه مشکلی نیست اسمش wirless hac-k هستش ( فقط - رو بردارید) که وقتی نصبش کردید یه فایل دیکشنری حروف و اعداد میخواد که دونه دونه حروف رو چک میکنه ولی تا پیدا کنه باطری لپ تاپ ایشون تموم شده !
من تا حالا فقط یه بار از این روشهای قفل باز کنی استفاده کردم اون هم برای یه فایل رمز شده بود که zip بود و دوستم توی سیستم من گذاشته بود ! منم سر کنجکاوی رفتم قفلشو شکوندم ولی موضوع اینجاست که پسورد اون فایل یک کلمه انگلیسی بود !!! یعنی کاملا انگلیسی بود نه فارسی رو بصورت فنگلیش تایپ کرده باشند .
نخیر
مثلا book یا logical یا همچین چیزی بود و خیلی راحت شناساییش کرد
داخل دیکشنریش همچین کلمه ای از قبل بود ! و دیگه لازم نبود که من بشینم دونه دونه حروف رو چک کنم خودش اتومات بعد از 5 ساعت چک کردن ( با سیستم سلزون 2.8 پنتیوم 4 ) توسنت این پسورد رو بدست بیاره و خیلی هم برای من جالب بود !
ولی الان خودمیه فایل دارم که 4 سالی میشه توی هاردم هست ولی خوب هنوز پسوردشو بدست نیاوردم چون که فایلش ایرانیه و پسوردش شامل کلمات فارسیه و من متاسفانه دیکشنری فارسی ندارم.
حالا بع داز این همه دساتانها ایشون باید از این روش استفاده کنند اگر پیدا بشه که خیلی خوب میشه.:20: