8510 مشهد که هست ! تهرانم چند وقت پیش بودم علائدین بود ... دبی نمیدونم
Printable View
8510 مشهد که هست ! تهرانم چند وقت پیش بودم علائدین بود ... دبی نمیدونم
اوه! پس حق می دم بهش!!! :27: من هم پس از کار با امنیا HD تا 3 هفته دپرس و متنفر از همه تاچ ها بودم! :13:اما پس از مدتی طعم کار با تاچ واقعی رو چشیدم و بیش از پیش عاشقش شدم... :5::10: تاچ واقعی رو فقط می تونی با HTC، آی فون، سونی اریکسون و تازگی هم نوکیا تجربه کنی. البته انصافا تاچ های الجی هم حرف نداره... بهش پیشنهاد بده بگو N8 چه چیزایی داره؛ بگو صبر کنه ضرر نمی کنه. به محض این که وارد ایران بشه، می تونه بره شرکت نوکیای تهران و نمونه ای رو که اونجا برای آزمایش گذاشتن ببینه و باهاش کار کنه... مطمئنا لذت می بره.نقل قول:
مشخصات نهایی نوکیا N8 سرور گوشی های دوربین دار امسال:
- صفحه نمایش 3.5 اینچی از نوع AMOLED و Capacitive (تاچ خازنی ) و 16 میلیون رنگ با رزولیشن 640 360x پیکسل و قابلیت های مولتی تاچ ، سنسورهای Proximity و Accelerometer ( شتابسنج ) و صفحه ضد خش
- اسپیکرهای استریو و جک 3.5 میلیمتری
- دارای 256 مگابایت RAM و 512 مگابایت ROM و 16 گیگ مموری داخلی و قابلیت افزایش با کارت های microSD تا 32 گیگ ( البته خبرهایی مبنی بر این که احتمالا حافظه داخلی 32 گیگ هم داشته باشه به گوش رسیده )
- دارای Wi-Fi از نوع 802.11 b/g/n
- بلوتوث نسخه 2.1 به همراه A2DP
- پورت USB از نوع microUSB نسخه 2
- دوربین 12مگاپیکسل با رزولیشن 4000x3000 pixels ، لنز واید 28 میلیمتری کارل زایس با بزرگترین سنسور دوربین در دنیای موبایل به همراه فلش زنون برای عکاسی و فلش LED برای فیلمبرداری ، فوکوس اتوماتیک ، تشخیص چهره و لبخند ، Geo-tagging و ضبط ویدئو با کیفیت بی مانند و وضوح 720P ( اندازه 1280x720 که می شه همون HD ) با 25 فریم بر ثانیه و دوربین دوم برای مکالمه تصویری
- سیستم عامل Symbian ^3
- پردازشگر 680 مگاهرتزی به همراه شتاب دهنده گرافیکی 3 بعدی ( ویژگی ای که زمانی در N82، N95 و N95 8G به منظور بالا بردن سطح گرافیک بازی ها قرار داده شده بود )
- رادیوی استریو اف ام به همراه RDS و قابلیت FM Transmitter ( ارسال آهنگ به وسیله امواج FM برای پخش در ضبت های قدیمی )
- دارای GPS و ساپورت A-GPS به همراه OVI Maps نسخه 3.0
- خروجی TV توسط بوسیله پورت HDMI و جک 3.5 میلیمتری
- فناوری Dolby Digital Plus با HDMI
- قطب نمای دیجیتال
- دارای جک 3.5 برای اتصال هدفون های گوناگون
- قابلیت ادیت عکس و فیلم توسط گوشی
- دارای Flash Lite v4.0
- باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 1200 میلی آمپر با استندبای 400 ساعت و تاک تایم 12.5 ساعت و 50 ساعت پخش موسیقی
- دارای113.5 میلیمتر طول ، 59.1 میلیمتر عرض و 12.9 میلیمتر ضخامت و وزن 135 گرم
درباره 8510 هم اگه توی ایران گیر نیاد مطمئن باش که توی دبی که مردش تنوع طلب هستن هم گیر نمیاد! تولیدش هم حدود 8 ماهی هست که متوقف شده ( اون موقع که من N82 خودمو خریدم! :دی )
شاد و سبز باشین :دی
نقل قول:
ممنون از توضیحاتت
حالا بهش میگم تا ببینیم چی میشه
راستی مگه قرار نبود بلوتوس ان 8 ورژن 3 باشه؟
این جزو ابهامات نوکیاست... اوایل نوشت 3، سپس نوشت 2.1، دوباره تازگی ها خبر رسیده که نگارش بلوتوث شده 3!!! اگه 2.1 هم باشه باز هم از بسیاری از گوشی های بازار سرتره... :46:نقل قول:
شاد و سبز باشین :دی
مهم نیست 3 باشه یا نه
2.1 بودن ایرادی نداره
در ضمن باید یه گوشی دیگه هم 3 باشه تا سرعت واقعی گوشی مشخص بشه
اگه یکی 3 و یکی 2 باشه سرعت مال همون 2 خواهد بود
پس همه گوشیها باید در یک زمان خاصی شروع به گذاشتن بلوتوث نسخه 3 کنند
و یا حداقل هر برند چند تا گوشی جدید با ورژن بلوتوث 3 بده
در غیر اینصورت حتی اگر هم یکی بیاد 3 زیاد فایده ای نخواهد داشت
البته ان8 هم معلوم نیست چی خواهد بودنقل قول:
حالا بزار بیاد
اون حرفتون را هم تائید میکنم (قرمزش کردم)
8510 را بیخیالنقل قول:
سلام.نقل قول:
با توجه به این که گفتین از ان86 خوشش نمیاد ولی ان86 یکی از بهرتین گزینه ها میباشد.
من مدتی با این گوشی کار کردم.واقعن عالی بود
6700 اسلاید رو پیشنهاد میکنم
طراحی کشویی با رنگهای متنوع، دوربین ۵ مگاپیکسل، فلاش، فوکوس اتوماتیک، سیستم عامل Symbian نسخه ۹٫۳، صفحه نمایش ۲٫۲ اینچی ۱۶ میلیون رنگ، بلندگوهای استریو، ۴۵ مگابایت حافظه داخلی، رادیوی افام استریو، بلوتوث استریو،
مرسی از نظرتون
منم نظرم رو 6700 ه