واحد خودت تخصصی هم میدهنقل قول:
واحد دیگه بخواهی بری فقط میزاهر عمومی بگیری.
Printable View
واحد خودت تخصصی هم میدهنقل قول:
واحد دیگه بخواهی بری فقط میزاهر عمومی بگیری.
دانشگاه صنعتی سیرجان (دانشگاه خودم):
ثبت نام و انتخاب واحد ترم تابستان 14/04/1389 لغايت 18/04/1389
شروع کلاسهاي تابستان 20/04/1389
امتحانات ترم تابستان 30/05/1389 لغايت 03/06/1389
دروس ارائه شده در ترم تابستان:رياضي 1، فيزيک 1، برنامه نويسي 1
انديشه اسلامي 2، رياضي 2، معادلات ديفرانسيل، زبان عمومي
من دنبال دروس معادلات دیفرانسیل ، آمار ، محاسبات عددی و ریاضی مهندسی می گردم . میدونم تعداد واحدهاش زیاده ، فقط 2 تا از این درس ها رو می خوام . هر کسی توی دانشگاهش ( دولتی ) این درس ها رو ارائه میده ، لطفا خبر بده .
با سلام
ميخواستم بدونم در کلاس هاي تابستاني دانشگا ها که براي هر درس 6 جلسه کلاس هست،از نظر حجم مطالب در اين 6 جلسه به اندازه ي 16 جلسه ي ترم هاي عادي تدريس ميشه؟!!
واگر خير به چه صورته و با توجه به اينکه بنده روزانه هستم ارزش داره که پول بدم شرکت کنم يا نه؟
کمک ک ک ک ک ک ک
آقا ممنون از همگی .
توی اصفهان فقط دانشگاه صنعتی آموزش الکترونیکی گذاشته . مشهد و کاشان هم مجازی میدن .
یزد و بیرجند و رشت هم میدونم ترم غیر حضوری دارن .
کسی تا حالا آموزش الکترونیکی برداشته ؟
ظاهرا نوشته برای اولین بار ، حالا نمیدونم توی دانشگاه صنعتی برای اولین باره یا توی کل کشور !
مشکلم سر اینه که دانشگاه صنعتی خیلی سخت میگیره ، میگم نکنه بگیریم نمره نیاریم ! غیر حضوری هم که هست . مایه آبرو ریزی نشه :31:
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
دانشگاه خودمون که نمیده ، میخام یه شهر دیگه بگیرم ، برای همین این جا پرسیدم :10:نقل قول:
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
اتفاقا خیلی معدودن دانشگاه هایی که میدن !نقل قول:
توی کل استان اصفهان فقط 2 تا دانشگاه میدن ، اونم غیر حضوری !
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
من اطلاعیه دانشگاه قم رو پیدا نکردم ، یه لطف میکنی بذازی آدرس اطلاعیش رو ؟ مجازیه یا حضوری ؟نقل قول:
شهید بهشتی چی ؟ غیر حضوری یا حضوری ؟
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
من تا حالا چنین چیزی نشنیدم ، کاش این طوری بود ، منظورت اینه که دانشگاه خودمون بده کارم راه بیفته ؟!! نه بابا ! دقیقا اینا نمیدن که کارت راه نیفته !!نقل قول:
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
جواب سوال اولت رو نمیدونم ، اگر مجبور نیستی نه ، ارزش نداره ، ولی من 4 واحد عقب افتاده دارم ، سال آخ هم هستم ، باید بگیرم تا بتونم به موقع درسم رو تموم کنم .نقل قول:
واگر خير به چه صورته و با توجه به اينکه بنده روزانه هستم ارزش داره که پول بدم شرکت کنم يا نه؟
این لینک مربوط به ترم تابستانی در دانشگاه شهید بهشتی هست
کد:http://sbu.ac.ir/Default.aspx?tabid=552&ctl=Detail&mid=1612&Id=5615
واسه ارشد سازه کسی خبری نداره؟
ثبت نام واحد ها توی دانشگاه شهید بهشتی چه طوریه ؟؟ ایترنتی ؟ 14 و 15 تیر نمیخواد تهران باشیم ؟ توی سیستم گلستان دانشگاه گزینه متقاضی مهمان نداره ؟!!!
من یه سوال دارم
کلا تو تابستون چند واحد میشه برداشت ؟
عمومی و اختصاصی ؟؟؟؟/