نقل قول:
سلام...موضوع جالبی هست....باید برای درس آمارتون باشه فکر کنم.....بی زحمت نتیجه ی گزارشاتتون هم تو همین تاپیک بزارید..ممنون..
اره واسه درس آمارمونه.....تموم شد حتما میذارم...
Printable View
نقل قول:
سلام...موضوع جالبی هست....باید برای درس آمارتون باشه فکر کنم.....بی زحمت نتیجه ی گزارشاتتون هم تو همین تاپیک بزارید..ممنون..
اره واسه درس آمارمونه.....تموم شد حتما میذارم...
1- جنس؟ مذكر
2-سن؟ 19 تا30 سال
3- به طور متوسط در هفته چند ساعت از اینترنت استفاده می کنید؟ بالاتر از 5 ساعت
4- بیشتر چه استفاده ای از اینترنت می کنید؟ استفاده از مطالب علمی ، استفاده های دیگر
5- ایا شما از اینترنت برای تجارت استفاده میکنید؟ خير
6-چند دوست اینترنتی دارید؟ بین 3 تا 6 تا
7- ایا شما وبلاگی دارید و موضوع آن چیست؟ ندارم
8- عکس العمل شما در برخورد با سایتهای غیر اخلاقی چیست؟ از آن خارج نشده ولی تاثیری روی من نگذاشته است
9- شما معتقدید که اینترنت روی زندگی افراد چه نقشی دارد؟ بستگی به نوع استفاده ی افراد دارد
10- به نظر شما میزان استفاده از اینترنت با افسردگی مردم ارتباط دارد؟ كاملا خير
11- آیا شما فکر می کنید که استفاده ی زیاد از اینترنت باعث کمرنگ شدن رابطه با خانواده و دوستان می شود؟ بله
12-آیا شما فکر میکنید که به اینترنت معتاد شده اید؟ تقريبا
1= maleنقل قول:
2=25
3= بالاتر از 5 ساعت
4=-استفاده از مطالب علمی
5= خیر
6= بیشتر از 6 تا
7=-بله و موضوع آن چیز های دیگر است
8=
-از آن خارج نشده ام و دوباره به آن سایت مراجعه کرده ام ( مال قبلا بود و البته الان همشون ف ی ل تتت ر شدن)
9=
-بستگی به نوع استفاده ی افراد دارد
10=بله
11=بله
12= خیر
======================
یه نکته انحرافی ... به معتادان اینترنت می گن » IAD
internet addiction disorder
سلام
6سال
ندارم
خب بالاخره تموم شد......
من در کل از 30 نفر آمار گرفتم که 15تاشون مونث و 15تاشون مذکرن
2- 11تا از اونا سنشون 13 تا 18،19تاشون بین 19 تا 30 و یک نفر هم بالای 30 سال بود.
3- 15 نفر بالای 5 ساعت، 11نفر بین 2 تا 5ساعت و4 نفر هم کمتر از 2 ساعت در هفته از اینترنت استفاده میکنند.
4- 21نفر بیشتر از مطالب علمی،3 نفر برای بازی و 6 نفر هم استفاده های دیگری از اینترنت میکنند.
5- 22نفر از اینترنت برای تجارت استفاده نمیکنند و 8 نفر از آن برای تجارت استفاده میکنند.
6- 13 نفر بیشتر از 6تا، 11نفر بین 3 تا 6تا ،4نفر کمتر از3تا دوست اینترنتی دارند و 2 نفر هم دوست اینترنتی ندارن.
7- 15 نفر وبلاگ دارند که موضوع وبلاگ 7تا از آنها مطالب علمی،3تا از آنها طنز و 5 تا از آنها چیزهای دیگری است و 15 نفر هم وبلاگ ندارن.
8- 19 نفر از آن سایتها خارج نشده و روی آنها تاثیری نگذاشته،10 نفر دوباره به آن سایتها مراجعه کرده اند و فقط 1 نفر از سایت مورد نظر خارج شده است:31:
9- از نظر 16 تا از آنها اینترنت نقش مفید،2 نفر از آنها نقش مضر در زندگی افراد دارد و از نظر 12 نفر بستگی به نوع استفاده ی افراد دارد.
10- از نظر 18 نفر میزان استفاده از اینترنت با افسردگی افراد ارتباط و از نظر بقیه ارتباطی ندارد.
11- از نظر 25 نفر استفاده ی زیاد از اینترنت باعث کمرنگ شدن روابط با خانواده و دوستان میشود.و بقیه این موضوع را قبول نداشتند.
12- 11نفر فکر میکنند که به اینترنت معتاد شده اند و 19 نفر این فکر را در مورد خودشان نمیکنند.
بعضی از این جوابا تقریبیه چون بعضیا به چنتا از سوالا جواب ندادن یا بعضیا به سوالا بیشتر از یکی جواب دادن:23:
از همه تون هم به خاطر شرکت توی این نظرسنجی ممنونم.
1- جنس؟ مذکر
2-سن؟ 13 تا 19
3- به طور متوسط در هفته چند ساعت از اینترنت استفاده می کنید؟ +5 ساعت (5 ساعت برای یک هفته کم نیست؟:دی ! 7روزه هفته ها 5ساعت خیلی کمه )
4- بیشتر چه استفاده ای از اینترنت می کنید؟ استفاده از مطالب علمی
5- ایا شما از اینترنت برای تجارت استفاده میکنید؟ بله
6-چند دوست اینترنتی دارید؟ +6 تا (مذکر همه ;) )
7- ایا شما وبلاگی دارید و موضوع آن چیست؟ بله . مطالب علمی
8- عکس العمل شما در برخورد با سایتهای غیر اخلاقی چیست؟ ازش خارج نشدم ولی تاثیر روی من نذاشته ! (طراحی گرافیکیش رو میدیدم :دی )
9- شما معتقدید که اینترنت روی زندگی افراد چه نقشی دارد؟ بستگی داره
10- به نظر شما میزان استفاده از اینترنت با افسردگی مردم ارتباط دارد؟ خیر.
11- آیا شما فکر می کنید که استفاده ی زیاد از اینترنت باعث کمرنگ شدن رابطه با خانواده و دوستان می شود؟ خیر
12-آیا شما فکر میکنید که به اینترنت معتاد شده اید؟ بله (از موقعی چشمم باز شده :دی)
_____________________نقل قول:
البته میدونم که تمومیده ولی کلی گفتم :دی
مذکر
-13 تا 19 سال
-بالاتر از 5 ساعت
-دوستیابی
-استفاده از مطالب علمی
-بازی
-استفاده های غیر اخلاقی
-استفاده های دیگر
-بیشتر از 6 تا
ندارم