-
من همه کارهایی که گفتن رو کردم حتی رم عوض کردم هارد هم عوض کردم از رم نیست این ارور 050110 مال گرافیکه که به اپدیت گیر میده اینطوری که من از توی ساتیهای خارجی فهمیدم الان موندم چه کنم یکی دو نفر دیگه توی اینترنت بودن که دقیقا مشکلشون از 4 روز پیش شروع شده بود همونروزی که مشکل من شروع شد اه انگلیسی توی گوگل سرچ بزنید minidump 050110 یه سایت ایارنی هم هست همین مشکل رو داره طرف دقیقا ...اگه میدونستم مشکل از چیه خیلی خوب بود
-
عزیز من شما یک فایل متنی که بعد از هر بلو اسکرین میاد رو اپلود کن من میگم مشکلت چیه!
((( تعریف از خود نشه نرم افزارشو دارم )))
-
من فکر می کنم نباید آپدیت می کردی، چون 90% ویندوزهای ما غیر قانونین :20:
-
منم هفته قبل همین مشکل رو داشتم با ویندوز 7
اشکم رو در آورده بود کم کم می خواستم کیس رو بلند کنم بزنم به زمین که تویکی از سایتها نوشته بود که bios رو آپدیت کن درست میشه
همین کار رو کردم از روز 3 یا 4 شنبه دیگه اون صفحه آبی نیومده ریست هم نکرده تو هم این کار رو بکن شاید درست بشه
-
حذف شود .................................
-
یکی از درایورهای nVidia مشکلی داشت که توی سایت nVidia هم سریعا اشاره کردند که هرکس دانلود کرده Rollback کنه یا نسخه ی جدیدتر رو دانلود کنه.
شاید شما از اون خوش شانسها هستی که دقیقا روزی آپدیت میکنی که درایورها مشکل دارند.
درایور جدیدتر دانلود کنید یا قبلی رو نصب کنید.
-
اقا دست همگی درد نکنه من همه قطعه هام رو به ترتیب عوض کردم و ویندوز ایکس پی هم نصب کردم تا رسیدم به مین بورد چون دوتا سیستم دارم تو خونه ...الان دارم با اون یکی مینبوردم همه چیز رو تست میکنم ببینم گیر داره یا نه تا فردا خبرش رو میدم اگه باز ریست کرد اون فایل دامپ رو هم میزارم حتما که دوستانیکه میتونن کمک کنن در کل ممنون