شايد g10 گزينه خوبي باشه ولي ماتي تصويرش رو نميپندم
همونطور كه گفتيد سري هاي c سامسونگ هم زيبا هستند و هم عالي با مشخصات خوب
Printable View
شايد g10 گزينه خوبي باشه ولي ماتي تصويرش رو نميپندم
همونطور كه گفتيد سري هاي c سامسونگ هم زيبا هستند و هم عالي با مشخصات خوب
منم راهنمایی کنین ، ثواب داره بخدا :11:نقل قول:
خواهش ميكنم با اين قيمت كه مدنظرتون هست و مخصوصا تاكيدتون به اينچ خاص و باز هم تاكيد بر خريد از تهران با سينماي خانواده فكر ميكنم پلاسما هاي سامسونگ سري 4 و اينچهايي از g10پاناسونيك بدردتون بخورهنقل قول:
كه g10 توصيه ميشه :10:
مرسی عزیز که جواب دادی :دی (ذوق کردم بالاخره جوابی گرفتم!:31:)نقل قول:
من شاید بودجم رو به 2500 هم برسونم ولی دیگه کامل با سینما و میز !
هم سایز برام مهمه هم کیفیت
ولی سایز رو از 50 به 46 میتونم کم کنم (فدای کیفیت بشه!)
ال ای دی ، ال سی دی ، پلایسما ، کدوم بهتره ؟! کارمم فیلم و ماهواره دیدنه و اهل بازی نیستم ! :5:
اینجا (من اهوازم!) g10 سایز 50 اگه اشتباه نکنم 1600-1650 بود ، تهران چند هست ؟!
پاناسونیک اشانتیون نداره الان ؟!
بقیه مدل ها چی پیشنهاد میکنین ؟! (اشانتیون دارم باشه بهتر دیگه:8:)
وظيفست هر چي بچه جنوبي پست ما ميخوره كوچيك همشونم هستيمنقل قول:
پيشنهاد شخصي من به شما
چون مثل خودم عاشق ماهواره وhd هستي
برو يه اينچ بالاي b650 بردار اونم از بانه كه واقعا ميصرفخ برو اصلا ماشين كرايه كن شخصي بيار اختلاف قيمت بيشتر از 700 تومان شايد با مدلهاي داخل و ديگه دنبال هيچي نگرد تمام:46::10:
حاجی برو سامسونگ سری c بخر
پيشنهاد ميكنم سري C رو حتما ببينيد مخصوصا كنار B650 متاسفانه جز قيافه چيزي اضافه نشدهنقل قول:
سلام بچه اهواز ....نقل قول:
منم همين نزديك خودتونم...من از بانه خريد كردم اوردن دمه دره خونه تحويل دادن...
اگه دوست داري بگو تا بهت بگم چه جوري ...به نظر من خيلي ميصرفه ...
به به سلام دوست عزيزنقل قول:
شما رو توي بخش مانيتور خيلي زيارت كردم و از حرفاتون استفاده كردم. اميدوارم اينجا بتونم جبران كنم
بهترين گزينه هاي شما:
اول ) G10
دوم ) LH700 LG
سوم ) LE700 sharp
گزينه اول) پلاسماي پاناسونيك هست. كيفيت تصوير خيلي عالي داره. همه چيش OK هست . من فقط ايراد هاشونو ميگم:
مشكل بازتوليد رنگ مشكي داره. و بعد از يه مدت رنگ مشكيش كم رنگ تر ميشه. در واقع عمق رنگ مشكي كم ميشه و كنتراست افت پيدا ميكنه
گزينه دوم) اين مدل فول ال اي دي LG هست. بهتون پيشنهاد ميكنم اگر ميخوايد ال اي دي بگيرين فقط از Full LED ها انتخاب كنيد. چون Edge ها خيلي خوب نيست. كيفيت Edge با فول قابل مقايسه نيست
مشكل) مشكل تلوزيون هاي ال جي در برد اونهاست. معمولا برد هاشون بعد از يك سال اياد پيدا ميكنه. البته گارانتي خيلي خوبي داره و با يك بار تماس مشكل شما رو حل ميكنه. و اگه لازم باشه برد رو عوض ميكنه . ولي خوب چه كاريه تلوزيون مشكل داره بگيري
گزينه سوم ) Full LED شارپ كه ژاپني و كيفيت بي نظيري داره. قيمتش 1600 هست. ايراد فني نداره
تنها ايراداش اينها هستن:
1- usb نمخوره كه به نشرم مهم نيست. چون كيفيتش انقدر خوب هست كه ديگه لوازم جانبي به چشم نياد.
2- سايز 40 اينچ داره فقط
اين هم مشخصات:
- مجهز به پانل LED ژاپني
- زاويه ديد بسيار وسيع (176درجه افقي و عمودي)
- روشنايي تصوير بالا
- كنتراست فوقالعاده 2,000,000:1 ديناميك
- داراي چهار ورودي HDMI
- مجهز به پانل 10 بيتي با قابليت تفكيك بيش از یک بیلیون رنگ
- قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
- خروجی صوتی SRS Trusurround XT
- Full LED Panel
- Full HD 1080P
- 10th-Gen panel
- Utra Brilliant LED and Crystalucent Technology
- Mega contrast 2,000,000:1
- 100/120HZ fine motion advanced
- HDMI x 4
- 10Bit Signal Processing with 1 billion colors
- SRS Trusurround XT
البته هنوز كسي ادعا نكرده كه اين مشكل رو دره پنل هاي آسيايي پاناسونيك ديده. يعني به احتمال 99 درصد اين مشكل براي پنل هاي آسياي وجود نداره. (مگر اينكه شما ادعا كنين كه اين مشكل رو ديدين:27:)نقل قول:
گزينه اول) پلاسماي پاناسونيك هست. كيفيت تصوير خيلي عالي داره. همه چيش OK هست . من فقط ايراد هاشونو ميگم:
مشكل بازتوليد رنگ مشكي داره. و بعد از يه مدت رنگ مشكيش كم رنگ تر ميشه. در واقع عمق رنگ مشكي كم ميشه و كنتراست افت پيدا ميكنه
عجيبه كه اسم آي دي شما سامسونگه ولي شما اينقدر به شارپ علاقه دارين!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]