بعد از جام جهانی فوتبال، جام جهانی بسکتبال ترکیه هم در شهریور ماه برگزار میشه و تیم ملی ایران هم حضور داره و باید پوشش کامل داشته باشن.
Printable View
بعد از جام جهانی فوتبال، جام جهانی بسکتبال ترکیه هم در شهریور ماه برگزار میشه و تیم ملی ایران هم حضور داره و باید پوشش کامل داشته باشن.
کلآ اگه مغزشون کار کنه میتونن شبکه خوبی راه بندازن. از مسابقه های حضوری و تلفنی بگیر تا میزگرد و مباحث کارشناسی و ...
پخش کشتی و فوتبال و بسکتبال و تنیس و حتی اتومبیل رانی و F1 !!
پخش این برنامه های ورزش صبحگاهی :دی
برنامه های پزشکی ورزشی و تناسب اندام !
کلآ خیلی چیزا میشه نشون داد به جز فوتبال
آقا نامردیه مسابقات گل بال رو نشون نده من که طرفدار پرو پا قرصش هستم!:31:
در ضمن مسابقات ليگ جهاني واليبال هم كه طي سال برگزار مي شه و خيلي هم پرطرفداره .نقل قول:
تناسب اندام؟ همون بدن سازی خودمون رو اگه میگی که کلا بخیال:دی با چادر طرف باید حرکت بزنه:31:نقل قول:
جالب لباس کشتی و وزنه برداری خیلی بدتر هست، اما اینا...
حالا یه چیزی گفتم که برنامه های شبکه پُر بشه ! :31:نقل قول:
ببینم حالا شبکه ورزش افتتاح بشه باعث میشه که اینا بازی های بایرن و بوندسلیگا رو هم پخش کن یا نه میرن امتیاز لیگ محلات انگلیس و اسپانیا رو میخرن به جاش؟!!
میخرن شوخی می کنینقل قول:
ببینم حالا شبکه ورزش افتتاح بشه باعث میشه که اینا بازی های بایرن و بوندسلیگا رو هم پخش کن یا نه میرن امتیاز لیگ محلات انگلیس و اسپانیا رو میخرن به جاش؟!!
عمرا!
.
.
.
واسه جام جهانی بعد شاید ..
منظورم از خریدن همون دزدیدن بود :31:نقل قول:
اینا ظاهرا فقط لیگ برتر انگلیس رو میخرن بقیه رو میدزدن از شبکه های دیگه البته همون لیگ برتر هم مطمئن نیستم شاید هونم کش یرن از جای دیگه