سلام حاج امیر گل:40:نقل قول:
میگم این کلفتیش رو از کجا شما متوجه شدین؟:31:
فکر نکنم خیلی کلفتم باشه.این عکسه گول میزنه آدمو.:31:ولی در کل نوکیا رو میشناسین همیشه محصولاتش ضخیم هستن و ضریف نیستن خیلی.
یه مورد دیگه 608 این 8 مگش برا چیه دیگه؟:31:
Printable View
سلام حاج امیر گل:40:نقل قول:
میگم این کلفتیش رو از کجا شما متوجه شدین؟:31:
فکر نکنم خیلی کلفتم باشه.این عکسه گول میزنه آدمو.:31:ولی در کل نوکیا رو میشناسین همیشه محصولاتش ضخیم هستن و ضریف نیستن خیلی.
یه مورد دیگه 608 این 8 مگش برا چیه دیگه؟:31:
از جزیات سیمبین 3 هنوز خبری مشخص نشده؟ بقیه سازنده ها هم میتونن استفاده کنن یا خیر؟
رو این که همون 9.4 هست( فکر کنم) منوش که اینو می گه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن موبایل رویو گفته تا وقتی حافظش خالیه سرعتش خوبه ولی وقتی پر میشه سرعت میاد پایین...
در ضمن نظر کلیش در مورد گوشی اینه i don't like یعنی خوشش نیومده فقط سخت افزار که ملاک نیست یکم رو منوهاش هم باید کار کنه...
اینها فقط نقل قول بود... نظری ندادما:31:
سلامنقل قول:
یکی از دلایلی که گوشی اومدنش عقب افتاده همین مشکلات یا بهبود بیشتر عملکرد سیمبین جدید بوده که فکر نکنم از این گوشی سرعت بالا و ... هم فعلا انتظار باید داشت.
حالا نمیدونم این موبایل ریویو چجوری نظری در موردش میده:31:
طراحیش یكم شبیه aino هستش
منوش شبیه سیمبین تاچ خودمون
cpuش در برابر این جدید ها حرفی برای گفتن نداره(البته اگه 608 باشه) در ضمن مطمئن هستین یه 608 می تونه 30fps از خود در كنه؟:دی
بعد این hdmi out داره قبول حالا tv out هم داره؟
یعنی نمیشه یه خروجی تكی video ازش گرفت: دی؟
اصولا گوشی های زنون دار یكم كلفت میشن: دینقل قول:
بابا ضخامت رو !!!! انگار اومده زوک اپتیکال گذاشته چرا اینطوریه .
اصلآ خوشم نیومد
اه اه
به نظرم نوکیا فقط یه گوشی داره اونم n900
مشکل از سیمبینه که نوکیا ولش نمیکنه
ورنه معمولآ سخت افزار خوبی رو گوشیاش میزاره
سلامنقل قول:
بابا این حاج امیر یه نظری داد :31:
احتمال خیلی زیاد همون 1 گیگا هرتزه و اگه 600 بخواد باشه فکر نکنم بتونه بتونه خروجی hdmi و فیلم برداری 30 فریم داشته باشه.
احتمالا خروجی تلوزیون هم داشته باشه دیگه.نوکیا اکثر گوشیهاش دارن.
نه خود الدار هم گفته كه سرعتش كمه خوب طبیعی هستش cpuی 1ghz نداره (البته شك دارم این 608 هم arm باشه:دی)
به نظرم نوكیا می خواد اولین سیمبین جدید خودش رو ارزون بده(زیر 400دلار) همون كاری كه با سیمبین تاچ قدیمی و 5800 كردش و فروشش هم فوق العاده از اب در اومد
نه دوست عزیز تغریبا بعید 600 باشه .به همون دلایل بالا که گفتم.نقل قول:
بعد هم اکثر جاها گفتن 1 گیگ.:19: