دوست من بگذار یه نصیحتی کنم آنلاک ATHLON جماعت دردسر های زیادی داره همون PHENOM II 550 بگیری بهتره :41::46:نقل قول:
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
پست حذفیده شود...نقل قول:
Printable View
دوست من بگذار یه نصیحتی کنم آنلاک ATHLON جماعت دردسر های زیادی داره همون PHENOM II 550 بگیری بهتره :41::46:نقل قول:
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
پست حذفیده شود...نقل قول:
سلام
من امروز پاساژ رضا و ایران رو گشتم و هیچ جا مادربرد رو پیدا نکردم اکثرا مدل های 770de و 785ghx رو داشتند به جز یه جا
همچنین سی پی یو با استپینگ های ذکر شده اصلا نبود همه استپینگ ها برای فنوم 550 : 1007cpmw بودند
البته یک مدل اتلون 435 هم با استپینگ CACYX بود
رم هم اصلا الیکسیر پیدا نکردم
خلاصه که کاملا گیج شدم :41:
اگه مغازه ای سراغ دارید پ خ بدید لطفا
عجله دارم
ممنون
کسی نیست؟
کدوم رو بگیرم؟435 یا 550؟
550 بگیر بهتره حرف گوش کن:31: مادر بردم اگه ASROCK نیست بهتر یه مدل MSI هست بهتره
MSI 770-C45
رم هم یا پاتریوت بگیر یا SUPERTALENT هت سینک دار کلاک 8
بهترین cpu برای مادربرد p5kpl-se چیه؟ برای کارهای حرفه ای نمیخوام ولی ظاهرا فن و cpu با هم به فنا رفته اند! مدلی معرفی کنید که یه مدتی خیالم از از ارتقا راحت باشه . یه مدل فن مناسب هم معرفی کنید ممنون میشم
مادربرد ازراک رو پیدا کردمنقل قول:
رم الیکسیر هم پیدا کردم
البته باقیمت بالاتر
در ضمن به هیچ وجه 550 با استپینگ 09 پیدا نمیشه و همه 10 هستند
ولی این مدل اتلون 435 با حرف c هست بگیرم همینو؟
اگه میخوای 435 بگیر ولی اگه آنلاک نشد پای خودته خود دانی :13: احتمال آنلاک PHENOM بیشتر از ATHLON هست
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
سلام بودجتون چقدره هم برای سی پی یو هم فن؟؟؟؟؟نقل قول: