فینال کجاست !!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
عجیب بود.. خیلی.....!
خوب دیگه با کمک داور ذوب رو حذف کردن که زوری زوری پیروزی رو قهرمان کنن
و اون هم از وضعیت افتضاح برنامه ریزی بازی ها که طرف میاد میگه ما پیشبینی بازی های 1/8 رو نکرده بودیم (یعنی خودشون هم باورشون نمیشد تیمی صعود کنه)
واقعا نمیدونم چی باید گفت به این وضعیت
ذوب آهن واقعا قربانی شد و حداقل امیدوارم که روی بازیشون در لیگ آسیا تاثیری نذاره
فینال رفت و برگشت هست دوست عزیزنقل قول:
همون داوریه که تراکتور یک عالمه بهش اعتراض کرد!نقل قول:
در مورد گل ذوب اهن بگم که از تلویزیون معلوم نیست چون که وقتی ضربه رو می زنه نشون نمی ده که طرف کجاست!
این 1اشتباه داوری شاید بود ولی ذوب با 2 اختلاف باخت!
دوستان لطفا با هم درست صحبت کنید
در صحنه آهسته دوربین درسته دیرتر میرسه ولی فاصله بین 2 بازیکن انقدر هست که کاملا مشخص میکنه قبلش هم بازیکن فولاد جلوتر بودهنقل قول:
همون داوریه که تراکتور یک عالمه بهش اعتراض کرد!
در مورد گل ذوب اهن بگم که از تلویزیون معلوم نیست چون که وقتی ضربه رو می زنه نشون نمی ده که طرف کجاست!
این 1اشتباه داوری شاید بود ولی ذوب با 2 اختلاف باخت!
و البته وقتی ذوب اون 2 گل رو زده بود دیگه فولاد گل دوم رو نمیتونست بزنه چون بازیکنان بعد از قبول نشدن گلشون عصبانی بودند و دیگه درست بازی نمیکردند
به به.:20:
اين برد شيرين نوش جون تمام ملت عزيز تورك باد.
انصافا نميشه به دفاع جانانه فولاد آفرين نگفت.
تبریک به اذربایجانی ها ...
حیف شد که بازی رو ندیدم و وقتی شنیدم دو هیچ برده خیلی خوشحال شدم .
ولی انتظار بیشتری از هوادارا داشتم روز جمعه فقط 35 هزار تا !
به امید خلق شگفتی از گسترش فولاد
اشتباهات داوري جرئي از داوري است! :21:نقل قول:
بعضي از تيم ها هم مكررا شامل اين قانون شدن!
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
نقل قول:
هوا قبل بازي شديدا باراني بود.
من نگفتم اشتباه داوری در این بازی عمدی بوده و جزو بازی نیست و فقط گفتم که داور چه اشتباهی کردهنقل قول:
البه شاید گل اول آفساید بوده باشه ولی من از شما میپرسم به نظر شما چرا گل دوم قبول نشد؟
ببینید اشتباه داوری مال همست...:27:
همین اتفاق اگه برای فولاد گستر میفتاد یه عده میگفتن دستهایی در کاره که تیمای آذربایجان نتیجه نگیرن(جناب شفق:2:)...
حالا برای اصفهانیا افتاده میگن برای قهرمانی پرسپولیس ذوب رو حذف کردن(مدیر محترم انجمن :rolleye: , یادمه ایشون زمانی که داوریها تابلو بنفع سپاهان بود اینجور حرفا رو کودکانه واز روی حسادت میدونستن!!)...
کمی واقع بین باشید لطفا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]