آره واقعا با گیم میکر اگه این جوره بازی سه بعدیم باید 2000 تومن قیمت داشته باشه...:31: واقعا اعرابی کسی که تو المپیاد کایپیوتر مدال آورد چه قدر سخته که آدم باور کنه خالی بنده. شاید به خاطر چغانه ست:31: خیلی با استاد چااخان معاشرت داشت:31:نقل قول:
Printable View
آره واقعا با گیم میکر اگه این جوره بازی سه بعدیم باید 2000 تومن قیمت داشته باشه...:31: واقعا اعرابی کسی که تو المپیاد کایپیوتر مدال آورد چه قدر سخته که آدم باور کنه خالی بنده. شاید به خاطر چغانه ست:31: خیلی با استاد چااخان معاشرت داشت:31:نقل قول:
میشه درباره این اعرابی بیشتر توضیح بدهید
راستش منم در مسابقات علمی رتبه اول استانی شدم هرچند تو کشوری مدلی نیاوردم
این اعرابی خدای چند چیزه که به اختصار توضیح میدم:
1-بازی سازی با گیم میکر و یه انجین توپ به نام اقلیشت که مافیا با اون ساخته شده.
2-برنامه نوسی با زبون C++ و کمی هم بیسیک
3-المپیاد کامپیوتر (مدال کشوری نیاورده ولی تو کشور دو سال پیش شیشم شده)
4- سولدت و وارکرفت یا به اصطلاحی دوتا. تو مسابقات تابستونه گارنا پیرارسال کلنش هیفدهم شد!:18:
5-عاشق مافیا و بازی های فکریه مثل نورهود و مورتال کامبت
البته یه خرده خولو چله. کنکورش رو عمدا بد داد که یه شهر دیگه قبول شه بره تو خابگاه از شر نصیحت های پدرو مادر به دور باشه!
در کل آدم باحالیه!:10:
بازی هاش آپلود کن ببنیم!
اون دیگه واقعا از اونایی که دایال آپ داره. بعدشم من که بازی هاش رو ندارم. تازه با اقلیشت بازی میسازه که هیچ کس تو پی سی وورلد بلد نیست. تازه دیگه الان دانشگاهه من از کجا بیارمش؟:13:
آره.زمانی معلم بود.من خر یه جلسه رفتم سر کلاسش بدم اومد!!جلسه اول بد بود ولی جلسه های بعدی میگن خیلی باحال بوده.
همون طور که کیان گفت یه ذره در زمینه های غیر کامپیوتری یه نختش کم بود!!!
بی خیال بحث از کجا به کجا رسید:31: این آقا فکر کنم خیلی کله گنده است!حیف شد تو پی سی ورد عضو نیست!
اون بنده خدا بزرگ ترین آرزوش ازدواج با دوست دخترش بود که ردیف شد. دیگه مسئله ای نداره.
آقایون بحث مثلا در مورد بازی نجات بندر هست:27:
لطفا بحث راه به بی راه نکشنید:31: