سلام عزز تو ميخواي موبايلت چه امكاناتي داشته باشه با چه قيمت بگو تا من بهترين موبايلهايي كه به نظرم مياد بهت بگم
Printable View
سلام عزز تو ميخواي موبايلت چه امكاناتي داشته باشه با چه قيمت بگو تا من بهترين موبايلهايي كه به نظرم مياد بهت بگم
n70 مطمئنا از 6270 بهتره اما اگر پای w800 وسط بود من بینشون گیر می کردم ... k750 گوشی خوبیه اما باز به این دو تا نمی رسه ( از نظر من) n70 یه کم قیافه اش شبیه قوطیه ولی نوکیا گوشی های بدترکیبت تر هم داره ... کلا از لحاظ خوش دستی و زیبایی گوشی های سونی اریکشون سر ترن ازلحاظ دوربین و پخش mp3 هم همینطور ... اما از لحاظ تعدد برنامه های قابل نصب روی گوشی نوکیا سر تره
واقعا" درسته
زدي تو خال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه به نظر شما n70 فقط براي سيمبين بودن گرون نيست (400) در حالي كه 3250 سيمبينش هم جديدتره ولي 370 تومنه
اینا با هم فرق دارن ... اولا n70 رو بورس تره دوما دو تا دوربین داره 3250 یک دوربین داره .... تو ایران فعلا زیاد محبوب نشده حالا بعدا بشه نمی دونم
سيلور جان نه ديگه سوني تو دوربين سرتر نيست به نظر من سامسونگ كيفيتش بهتره مخصوصا فيلمبرداري دي 600 كه خيلي رونه بر عكس دبليو 800
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيلور جان نه ديگه سوني تو دوربين سرتر نيست به نظر من سامسونگ كيفيتش بهتره مخصوصا فيلمبرداري دي 600 كه خيلي سريعتره بر عكس دبليو 800
ولي از سه مورد ان 70 خبه و به اندازه ي گوشتكوبيش داره كار انجام ميده
در باره فيلمبرداري لاف بيهوده واسه w800 نمیام اما عکس برداریش قطعا سر تره شک نکننقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
کلا من با گوشی های کشویی حال نمی کنم d600 از لحاظ زیبایی خیلی کم میاره آنتن دهیش ضعیف تر از w800 و lcd ضعیف و آسیب پذیری داره که باید مراقب ضربه نخوردنش باشی
به نظر منم دي600 خيلي بهتر از w800 هستش اصلا قابل مقايسه نيستند ولي n70 پر استفاده تر از همشونه