فلوکستین و تجربیات یک افسرده
من 1 سال فلوکستین یا همون پروژاک مصرف کردم روزی 2 تا 20 میلی گرم . افسردگی همراه با اختلال هراس
حملات پانیک
Panic Attack:18::40::4:
و اوایل تا 1 ماه همراه با اون تری فلوپرازین میخوردم چون هر لحظه تو یک حس و حال بودم و اون خلق منو ثابت میکرد که مبادا اوایل مصرف فلوکستین دست به خودکشی بزنم که اینم از عوارض فلوکستین هست که اویل مصرف برای بعضی ها شاید نشون بده . حالا این وسط دکتر بررسی میکنه که چی به صلاحه و بستگی به بدن فرد داره که چه واکنشی نشون بده همینطور دوز مصرفی مخصوصا تو بیماری های روانی خیلی اتفاق می افته یک دارو تاثیر معکوس برا کسی پیدا میکنه . در حالت کلی تداخل دارویی همیشه به خاطر عوارضی هست که مصرف همزمان آنها به وجود میاره و اثر داروی اولی و دومی به نوع تاثیر اونها در بدن تاثیر میذاره / ولی تداخل دارویی این نیست که حتما چون داره پس مصرف نشه. . من اصلا هیچ کدوم از کامنت ها رو به جز 3 تا اولی نخوندم . در این مورد میتونم تجربه خودم رو بگم که تداخل دارویی ممکنه باعث مرگ هم بشه یا باعث یکم خواب آلودگی که اونم میگن تداخل دارویی . یعنی چیزی که باعث همزمان مصرف کردن این 2 تا دارو باشه .
بعد از 1 ماه آلپرازولام جانشین تری فلوپرازین شد و بعد از 3 ماه قرار بود بازم عوض بشه که بنده لطف فرمودم و مصرف رو همینجوری زیاد کردم و وابستگی شدید به آلپرازولام که مبادا دوباره این حمله ها شروع بشه . و 1 سال مصرف دوز 3 میلی گرم یعنی 6 تا قرص 0/5 میلی و ...........! !!!!
در این مدت هم برا اینکه در مورد بیماری خودم بیشتر بدونم در مورد همه جور دارویی تحقیق میکردم که مرتبط با مشگل و یا اختلال مغزی بود . که الان هم کلرودیازپواکساید لیبریوم میخورم
من یعنی 5 سال قرص خوردم ولی به مدت 3 ماه قرار بود بخورم
ای بابا عجب بد شد چه زود گذشت :41:
سایت های خارجی هستن میتونین تحقیقات حاصل از مصرف چند سال هر دارو رو به انسان ببینین .
دوست عزیزمون گفته بود که چند سال میشه خورد ؟ شما تا آخر عمر بخور . ولی یک جایی از زندگی مطمئن باش دیگه نه جسمت نه روحت دیگه نمیخواد . چون سالم هستی نیازی بهش نداری . حالا فلوکستین که خیلی عوارض کمتری داره و دلیل محبوبیت اون هم به خاطر نداشتن و یا اگر داره خیلی کم تداخل دارویی با داروهای دیگه هست
و همینطور کم عارضه و بی خطر بودنش .
فلوکستین قرص ضد افسردگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که همون کار نوع ضد افسردگی های سه حلقه ای رو میکنه
ولی مشابه اون کار و از یک روش دیگه .که کم عارضه و موثر تر و و و ...
خطری هم به جز تداخل با MAOI که اون هم گروهی از داروهای ضد افسردگی هست که این سطح سروتنین و دوپامین و اپینفرین اگر درست نوشته باشم رو بالا میبره که دیگه شرح اون هم به درازا میکشه از حوصله من و شما خارجه که هممین 2 قرص رو هم با هم بخوره کسی نمیمیره خوب حالش بد شد دیگه نمیخوره و مرض نداره که همزمان مصرف کنه همش بیمارستان بره میخواستم یک موضوعی رو تو همین قالب توضیح بدم که نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم
کسی که از تداخل داروهاش نگرانه . این آدم اگه میخوره و اتفاقی نمیفته نباید که حتما اتفاقی بیفته و عوارضی که بر فرض دکتر گفت اینم داشته باشه . . عوارض قرص ها به هزاران دلیل بستگی داره
هر جایی مطالعه کنین مصرف بنزودیازپین ها رو تا 3 ماه نوشتن که بیشتر از این مدت مصرف نشه .ولی حتی تو برخی موارد مخصوصا تو اختلال پس از ثانحه . دوره 9 ساله هم تجویز میشه ولی اینا رو دکتر میگه و تشخیص میده . چون حالتیه که کم اتفاق میفته .
در مورد اختلال دارو . آلپرازولام نباید با الکل مصرف بشه . فلوکستین همچنین .
نباید بنزودیازپین ها که همون دیازپام و یا آلپرازولام و کلونازپام و این چیزان با مورفین استفاده بشه منظورم مخدر مورفینی هست که بسیار خطرناک میباشد که کلا اکثر معتاد ها برعکس از همین قرص ها هم همراه مخدرشون استفاده میکنن . چرا حالا نباید مصرف بشه ؟ چون افت فشار خون . نارسایی قلبی آریتمی . تاری دید .
گیجی . منگی . سستی بیش از حد . لاغری و تشنج و حتی مرگ . ندیدین یک معتاد دیازپام بخوره ؟ اصلا اینا با هم ست میشن تو مرام و علم معتاد ها البته . عین چایی و سیگار
و مهم تر اصلا شوخی بردار نیست همراه آمفتامین از بنزودیازپین استفاده کنین که این یکی واقا کشنده هست . دمای بدن به شدت میره بالا . و مرگ آنی هم به همراه داره ( احتمال داره ) . خوب ولی دیدم که اینا با هم همراه با مخدر و الکل و هر چی هست خلاصه مصرف میکنن . خیلی آدم دیدم اینجوری
حالا من صادقانه میگم فکر بد نکنین
البته بنده معتاد نیستم:23: ولی چند باری خودمم تست کردم:20: . این مورفینی رو موقعی بود که فلوکستین و آلپرازولام میخوردم .
بدن آدم زود به هر چیزی مقاومت نشون میده و عوارضی هم اگر داره به مرور از بین میره مگر اینکه مقاومت بدن خیلی ضعیفتر از عوارضی باشه که تداخل دارویی شما ایجاد میکنه و
اما نتیجه گیری
اینجا حتما دکتر هم داریم همه جور آدمی از هر سطحی
اگر جسارت به اونها نشه .
مصرف فلوکستین تا 2 سال بدون اشکال و حتی بدون نسخه تایید میشود ولی اگر افسرده نیستین نخورین چون شاد نمیکنه فقط نرمال میکنه نمیذاره افسرده بشین
منبع : FDA America
مصرف فلوکستین همراه با هر دارویی به جز مشابه خودش یعنی ضد افسردگی که اونم فقط نوع MOAI کنترل شده باشه مشگلی نداره و در صورت بروز عوارض به دکتر مراجعه کنین و پس از مدتی اگر فروکش کرد مشگلی دیگه نداره سایر عوارض خفیف در حدی که خیلی ناراحت نکنه آدم رو نیازی به دکتر هم نداره اگر عوارض آشنا و مربوط به اون تداخل باشه .
محبوبیت فلوکستین از 30 سال پیش هست که الان هم شعار فلوکستین اینه
Life Is Easy With Flouxetine:46: