----------نقل قول:
دوست عزیز احتیاجات گوشیت که توسط Nokia PC Suite تو گوشی نصب می شه را از طریق App Manager پاک کن و دوباره بدون اینکه Nokia PC Suite یا Nokia OVi Suite را اجرا کنی به NSS وصل کن
موفق باشی
Printable View
----------نقل قول:
دوست عزیز احتیاجات گوشیت که توسط Nokia PC Suite تو گوشی نصب می شه را از طریق App Manager پاک کن و دوباره بدون اینکه Nokia PC Suite یا Nokia OVi Suite را اجرا کنی به NSS وصل کن
موفق باشی
نوکیا دوستم E75 با کد 0570069 هست سرچ کردم تو وب به معنای
0570069: RM-412 CIS QW3 Black/Silver
این چه معنایی میده ماله کدوم کشوریه ؟
من امروز آپدیت کردم به 211-12-01 حالا میتونم با دستکاری فایل برای فارسی آپدیت کنم ؟ (لینکش اینجا )
کد:http://www.a2phone.com/nokia-firmware-e75-rm-412-mea-211-12-01-v8-0
---------------------------------نقل قول:
دوست عزیز نمی دونم اون پروداکت کد مال کدوم کشوره اما شما برای فارسی کردن باید با یک پرودکت کد دیگه که فارسی را ساپورت کنه دوباره آپدیت یا Reinstall کنی پروداکت کد هم رنگ گوشی شما که فارسی هم داشته باشه 0567158 هستش شما با این کد دوباره آپدیت کن
موفق باشی
ممنون به خاطر جواب:10:نقل قول:
ولی تو app manager چیزی که اسمش pc suite یا شبیهش باشه نبود :41:
------------نقل قول:
خوب حالا که شما نمی تونی پیدا کنی بهترین راه مستر ریست هستش که توضیح می دم
1- از کانتکت و یادداشتها و اس ام اس ها از طریق Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite بکاپ تهیه کن
2- کد #7370#* را بزن و در مرحله بعد 12345 را وارد کن
3- وقتی گوشی بالا اومد تاریخ و ساعت و کشور را تنظیم کن
اینجوری حافظه فرمت میشه و دیگه اثری از برنامه های پی سی سوئیت تو گوشیت نمی مونه
گوشیت را بدون اجرا کردن Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite در حالت PC Suite به سیستم وصل کن
اینبار NSSرا اجرا کن و مطمئن باش گوشیت توسط برنامه شناخته می شه
اما بهتره باز هم قبل از این کار بگردی اگه تونستی تو گوشیت پیداش کنی شاید به اسم OVI داخل گوشیت نصب باشه
موفق باشی
آقا دستت درد نکنه بلاخره تونستم عوضش کنم ...:11:نقل قول:
سلامنقل قول:
برای من هم موقع اسکن ارور میده!:41:
کل گوشی هم گشتم فقط یه برنامه به اسم ovi store client هست که هر چی پاکش میکنم دوباره ظاهر میشه!:19:
آخر سر هم مستر ریست کردم بازم فایده نداشت!!!:13:
جالب اینجاست که با یه 5700 امتحان می کنم راحت جواب میده :5:
لطفا اگه راه دیگه ای هست راهنماییم کنید:11:
---------------نقل قول:
آخرین ورژن از Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite را نصب کن
ممنوننقل قول:
من الان Nokia PC Suite 6.86.9.3 رو کامپیوترم نصبه همین جوابگو نیست؟؟؟:46:
مگه نه اینکه وقتی گوشی رو وصل میکنی باید pc suite کاملا بسته باشه پس اینکه چه ورژنی باشه فرق می کنه؟
--------------نقل قول:
وقتی شما می گی همین کارها را انجام دادی اما بازم نشد یعنی اینکه درایورهای گوشیت با NSS همخونی نداره و از آخرین ورژن Nokia PC Suite استفاده کن تا مشکلت برطرف بشه
موفق باشی