خونتو به جوش نیار داداش :10: والا من از این DVDهای مجموعه نرم افزار گرفتم ، هر برنامه ای که رفتم نصب کنم فحش 64 بیتی داد . منم خسته شدم . رفتم سراغ 32 بیتی .نقل قول:
Printable View
خونتو به جوش نیار داداش :10: والا من از این DVDهای مجموعه نرم افزار گرفتم ، هر برنامه ای که رفتم نصب کنم فحش 64 بیتی داد . منم خسته شدم . رفتم سراغ 32 بیتی .نقل قول:
سلام داش ساماننقل قول:
رفتم اون درایور گرافیکو دانلود کردم ، ولی موقع نصب error میده . یه تایپیکی هم آقای Stream واسه حل مشکل در نصب درایور گرافیک گذاشته بود ولی هرچی خوندم هیچی متوجه نشدم.
حالا باید چیکار کنم ؟:41:
نقل قول:
ببین عزیز CW2 که شما گفتی همه از پردازش گر گرافیگی NVIDIA geforce 310M پشتیابنی می کنه اینم که من دادم درایور مربوط به همونه !!
سلامنقل قول:
آیا خودت دستی نصب کردی یا زدی اتوماتیک نصب کنه،بهتره شما دستی برید فایل درایورو انتخاب کنید تا نصب بشه.
نقل قول:
سلام
یه خطایی هنگام نصب میده که آقای Stream توی یه تایپیکی راه حلشو گفتن ولی واسه من نمیدونم چرا کار نمیکنه . اینم آدرس اون تایپیک :
داش سامان میتونی اون تایپیکو بخونی به زبون خودمونی بگی مشکل از کجاست ؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=257717
اینم تصویر همون Error که گفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
سلام رفیقنقل قول:
هم دستی نصبیدم هم اتومات . ولی فرقی نکرد
الوالفضل جان به زودی برات درایور و EDIT می کنم و برات کاری می کنم که نصب شه فقط اون رو پاک نکننقل قول:
باشه داش ساماننقل قول:
دمت گرم . من منتظرتم.
بابت زحمات شرمندتم.
ابولفضل جان خوب دقت کن الا تو توی درایو C یه فولدر داری به اسم NVIDIA که توش یه INTERNATIONAL داره این فایل کپی کن اونحا و SETUP همون فولدر رو اجرا کن مشکل حل میشه
کد:http://www.askala.ir/userfiles/nv_disp.inf
سلاااااااااااام داش ساماننقل قول:
بابا اییییییول ؛ دمت خیلی خیلییی گرم .
بالاخره نصب شد .
حالا یه مشکل دیگه :31: ( من کلکسیون سوال و مشکلم؛ شرمنده ) . بعد از اینکه کارت گرافیک نصب شد تصویر تیره شد (سیاه تر شد) . این دیگه واسه چیه ؟
راستی توی Device Manager جلوی قسمت مانیتور نوشته : Generic PnP Monitor ؛ این یعنی چی؟ نکنه واسه مانیتورشو هم باید درایور دانلود کنم و اونم نصب کنم؟
نه نه ربطی نداره عزیز
ماله همه GENERIC ببین برو تو CONTROL PANEL قسمت POWER MANAGMENT ببین نور تا آخره ؟
پیغام خصوصیتم چک کن کارت دارم