غیر ممکنه :21:نقل قول:
فکر کنم پس از مدتها بالاخره یک سریالی میبینیم که خبری از ازدواج و عشق و عاشقی توش نیست
Printable View
غیر ممکنه :21:نقل قول:
فکر کنم پس از مدتها بالاخره یک سریالی میبینیم که خبری از ازدواج و عشق و عاشقی توش نیست
به قول یارو میگفت یه فیلم ایرانی بود که زنه داشت یه چیزی تایپ میکرد در Word. بعد یه دفعه این Word یه پیغامی داد ولی این طرف هنوز داشت با سرعت ما فوق نور تایپ میکرد بی توجه به صفحه.
بازیگراش ناشناسن؟؟؟؟
شاید چون اتیلا بازی میکنه خوب باشه
دیشب من که نتونستم ببینم
اگه کسی دیده بگه چی شد ؟
فردا تکرارش کی هست ؟
من دیشب نصفشو دیدم . کلا سریالهای پلیسی توی ایران ساختار محکمی نداره و یه کمی زیادی قابل پیش بینیه ! مخصوصاً این سریالهای شاه محمدی که 2 دقیقه داستان رو توی 1 ساعت کش میده و بازیها هم فوق العاده تصنعیه . به جز سریال خواب و بیدار البته . داستان اینو کامل متوجه نشدم اما نوع فیلم برداریش و در کل روندش اولیش سریالی که یادم انداخت 24 بود . نه اینکه مسلماً قابل مقایسه باشه به نظرم بیشتر تقلیدی از طرز ساخت 24 بود .
اره
خواب و بیدار رو شبا ساعت 12/30 1 شبکه اول نشون میده
24 ایرانی رو دارن می سازن اینا !
قسمت اول اين سريالو اگه ديدين مقايسش كنين با فيلماي پليسي خارجي(هرچند به هيچ وجه قابل مقايسه نيست) سرعت كلي سريال و پليس ها و حتي اون به اصطلاح دزدها خيلي كم بود
تازه عمرا پليس ايران مجهز به اين وسايل الكترونيكي پيشرفته باشه البته واسه جاسوسي اينا تجهيزاتشون كامل كامل هست ولي پليس نه:18::41:
چه مسخره ... اومدن یه lcd تاچ گذاشتن با ویندوز سون نسخه تاچ ، فکر کردن حالا ملت میگن وای چه سریالی چه تکنولوژی !!!
مسخره ها آخرش رو گند زدند بهش ! انگار نه انگار درگیری شد در دژبانی بانک ایران و اروپا ... تق تق !!!
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
نقل قول:
من ترجیح میدم خواب و بیدار رو ببینم ... الحق بهترین سریال پلیسی ایران بود :10:
فکر نکنم مزخرف تر از این فیلم در ایران ساخته شده باشه
یک جور فرافکنی در این فیلم صورت گرفته . درست تمام امکاناتی رو که ازش محروم هستند در فیلم در اختیار دارند :دی
کسانی که موتور فی ترینگشون مشکلات اساسی داره و بعد از یک ماه هنوز می نویسه سال نو مبارک :دی در این فیلم چنان پیشرفت کردند که کشورهای فاقد اینترنت ذغالی از این تکنولوژی عاجزند .
در کل رویا پردازی خوبی برای سازندگان فیلم بود و آرزو هم بر جوان عیب نیست .