ابتدا جواب سینا رو میدم:نقل قول:
سینا جان،این بازی هنوز منتشر نشده،نباید اینجوری دربارش حرف بزنیم،اگر این بازی ارزشش رو نداشت،مطمئنا نسخه های قبلش برای pc نمیومد،شما میدونی که مثلا بازی هایی مثل Prison break The conspiracy هستند که برای pc عرضه میشن و همه میدونن بازی که مثلا نمره 4 میگیره به هیچ وجه بازی خوبی نیست،ولی آیا یه سری معدودی به این بازی علاقه مند نیستن؟100% یه سری معدودی از افراد به این بازی علاقه مندن!
آیا این بازی از ارزش pc کم کرد؟آیا سازندگانش گفتن که چون pc قدرت بالایی داره،با این بازی خراب میشه؟نه که نگفتن!حالا شما،خودت حساب کن چقدر هوادار داشته اسپایدر من؟(در اوایلی که عرضه شد)،خب،کم کم از هوادارانش کم شد،چرا؟چون بازی هاش کم کم بد و بدتر شدن...کم کم اسپایدر من داشت فراموش میشد...شخصیتی داشت فراموش میشد که یه روزی بر سر همه زبونا بود!حالا برای اینکه هوادارن قبلی خودش رو برگردونه،باید یک شاهکار ارئه بده،قطعا Beenox تمام سعی خودش رو میکنه....قطعا....بتمن هم هوادارن بسیار زیادی داره،شاید بشه گفت اون اوایل اندازه اسپایدر من داشت،ولی کم کم از هوادارن بتمن هم کاسته شد!سال پیش تعدادی از این هوادارن برگشتن،چون بازیش تقریبا یک شاهکار شده بود(به نظر بعضیا)ولی چرا نباید این بازی شاهکار باشه؟شما درسته نظر خودت رو گفتی،و قطعا نظر اشخاص با هم فرق میکنه،ولی عقل حکم میکنه که برای بازی زحمت بکشن،مرد عنکبوتی رو دوباره زنده کنن!ما هنوز هیچی نمیدونیم،ولی چرا این بازی نباید یه شاهکار مثل بتمن یا حتی از اون بهتر نباشه؟چرا؟بتمن هم همین حال رو روز رو داشت تا عرضه بازیش....
،
جواب وحید جان:
چرا احتمال اینکه شبیه اون بشه 0 هست؟!