به نظر من C++ برای بازی مناسب است.
Printable View
به نظر من C++ برای بازی مناسب است.
پیشرفته ترین زبان دنیا برای بازی سازی مغز بازی ساز هست نه زبان برنامه نویسیش
سلام.
ويژوال بيسيک ياد بگير. نسخههاي 2005 به بعد. شک هم نکن.
نميخواهم بي منطق حرف زده باشم: تفاوت بيسيک و سي در اينست که C حرفهاي تر است. قبول. ولي حرفهاي تر تا کجا؟ کسي سي را به بيسيک ترجيح ميده که بخواد مثلا کدهاي لينوکس رو دستکاري کنه - در اين حد. اگه اين کار آسوني بود، الان هر برنامهنويس حرفهاي يک نسخه لينوکس داشت؛ درحاليکه ما ميدونيم مثلا توي ايران فقط چندتا دانشگاه تونستن لينوکس بنويسن.
منظورم در يک کلام اينه که خب سي از بيسيک پيشرفتهتر هست ولي اين فرق زماني مشخص ميشه که شما يک تيم فوق قدرتمند برنامهنويسي داشته باشيد و بعدش هم فقط بخواهيد لينوکس طراحي کنيد، روبات فوق پيشرفته بسازيد يا کارهايي از اين قبيل. صرف نظر از اين کارها بيسيک بسيار قدرتمندتر هست. بعد هم فراموش نکنيد برتري بزرگ بيسيک نسبت به سي اينه که خيلي راحتتره. در سي شما براي نوشتن برنامهاي که جمله Hello World رو چاپ کنه بايد دستهکم 5 خط بنويسيد. درصورتيکه در بيسيک همين خط زير کافيه:
کد:PRINT "Hello World"
ضمن اينکه بازهم تکرار ميکنم تفاوت قدرت دو زبان در بالاترين و در عين حال کمکاربردترين سطوح برنامهنويسي مشهوده. در عوض شما ميتونيد با استفاده از بيسيک، خيلي راحتتر و با صرف انرژي کمتري برنامهنويسي کنيد.
با اين حساب شک نکنيد که بيسيک بهتره. آخرين نسخهاش هم Visual Basic 2010 بوده (در قالب بسته Visual Studio .NET) که پيشنهاد ميکنم اون رو ياد بگيريد. اگر نشد، نسخههاي پايينتر هم خوبند ولي سراغ ويرايش 1998 اون (Visual Basic 6) نريد.
خوش باشي دوست من.