من اصفهان هستم .و سرویس 1 مگ پارس دارم . شبها سرعت دانلودم از 15 بالاتر نمیره اما روزها خوبه .نقل قول:
Printable View
من اصفهان هستم .و سرویس 1 مگ پارس دارم . شبها سرعت دانلودم از 15 بالاتر نمیره اما روزها خوبه .نقل قول:
من 128 دارم تو مشهد سرعت شبانه حدود 150 کیلو بایت هست. البته میگن سرعت پارس تو مشهد از تهران هم بالاتره.نقل قول:
من 256 ADSL 4.5 gig دارم سه ماهه. توي تهران من شبا با سرعت 90 تا 110 هم دانلود كردم در بدترين حالت به 35 مي رسه.نقل قول:
من بعید میدونم اینطوری درست بشه راهنمایی کرد
باید حتما این موارد رو دقیق بگید
شهر
isp
میزان دانلود
میزان نوسان
تازه مثلا تو شهری مثل تهران حتی منطقه به منطقه هم زمین تا آسمون فرق میکنه
من خودم تهرانم و صبانت دارم.تا قبل عید حدود 1.2 تا 1.4 گیگ دانلود داشتم.یه وقتا حتی بیشتر.
در همین زمان دوستم که فاصلش با ما هم زیاد نیست ولی منطقه مخابراتیش فرق میکنه به 1 گیگ هم دانلود شبانش نمی رسید
با شروع عید و خلوت شدن تهران دانلود من نصف شده.واقعا نمی دونم توی این شرکت چه خبره
پس توصیه من به شما اینه که شهرت رو بگی و حتی منطقه مخابراتیت.بعد بپرسی کی در این شهر و منطقه adsl داره و از شبانش راضی هست یا نه
توي گيلان انديـــــــــــــــــــــ ـــــــشه !
مطمئناً میشه از همین شرکت ها مثل داتک یا صبانت هم نتیجه گرفت، به شرطی که:
1- فاصله ی مخابرات و ISP با شما خیلی کم باشه.
2- مودم خوبی داشته باشید.
3- و سرعت حداقل 1 مگابیت رو داشته باشید.
در غیر اینصورت، بهتره که برای دانلود، اصلاً از ADSL استفاده نکنید.
خود من که تو تهران زندگی میکنم و مرکز مخابراتیمون شهید رمضانیه. بقیه هم فکر کنم برای اینکه بهتر بشه راهنماییشون کرد باید شهر و مرکز مخابراتیشون رو بگن...
منم 128 از پارس دارم تو رشت روزا خوب بود ولی الان داغون شد شبا هم که افتضاح بود قبلا با 144 کیلو دانلود داشتم الان رسیده به 35 تا 50 نوسان داره نمی دونم چرا این قدر پارس آشغال شده قبلا بهتر بود
پارس خیلی نوسان داره :19:
من الان ADSL ندارم یه خاطر این که مرکز مخابراتیمون هنوز قابلیتشو نداشته به نظر شما این که تازگی ها این قابلیتو پیدا کرده تأثیری تو سرعت و کیفیت نداره ؟
مرکز مخابراتی ما کرج _ شهید اندرزگو هست شبکه خوب و پر سرعت کسی سراغ نداره؟