سلام
به خدا من همه جارو گشتم.هستش ولي مشكل داره يا خرابه.اگه اومد من حتما به شما اطلاع ميدم.
ديگه ببخشيد.
سعي خودمو ميكنم.
:oops: :lol:
Printable View
سلام
به خدا من همه جارو گشتم.هستش ولي مشكل داره يا خرابه.اگه اومد من حتما به شما اطلاع ميدم.
ديگه ببخشيد.
سعي خودمو ميكنم.
:oops: :lol:
اگه بد سكتور نرم افزاري باشه درستش ميكنه
همين
معجزه گر كه نيست بياد يه قسمتي از هارد كه خراب شده رو بسازه :shock:
اين ادعا ها پوچ هست
شما ديگه چرا باور ميكنيد :lol:
ميشه مختصري در مورد طرز كارش بنويسيد
انگار كسي جواب نميده
سلام
دوست عزیز 2 نوع بد سکتور داریم
1) نرم افزاری :
که سیستم عامل به اشتباه بد سکتور تشخیص میده و عاملش هم ااینه که ویروس بگیری یا برنامه ای به درستی از روی هارد پاک نشه و ...
که توسط برنامه های مربوطه مشکل به طور کامل هل میشه
2) سخت افزاری :
در این حالت به علت ضربه خوردن هد هارد به سطح هارد برخورد میکنه و باعث خش و خط افتادن روی هارد میشه ( فاصله هد تا صفحه هارد 1 دهم اندازه یک موی سر هست :shock: )
در این حالت این خط هی بزرگتر شده تا مجبور به خرید هارد بشی
با برنامه های مربوط این نقاطی که دارای خط و خش یا همون بدسکتور هستند مارک میخورن تا نرم افزااری روی اون قسمت هارد نشینه چون هد نمیتونه بخونه
افتاد الان :mrgreen:
جواب بده عالی البته من قبلا با یک نرم افزار دیگه این کارو کردم 8)
پس كرك چي شد :? :?: :!:
برنامه ای که می بینید قابلیت این رو داره که بد سکتوری های فیزیکی یا خش های بر روی هارد دیسک شما رو بشناسه و اونا رو تعمیر کنه . همه ی فرمت ها از قبیل NTFS یا FAT یا FAT32 رو هم پشتیبانی می کنه . حتی با ایجاد دیسکت های بوت مخصوص تحت DOS میتونه گرفتن بد سکتوری رو در هارد دیسک های فرمت شده یا پارتیشن بندی نشده هم انجام بده . اگر به کارتون میاد از دستش ندید و دانلودش کنید چون برنامه ی قوی ای هست و حجمش هم واقعا کمه . لینک هم توسط خودم چک شده و اشکالی ندارهحجم اين برنامه:
دانلود برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(2.2 مگابايت)
سریال نامبر : Name: Master XinClub
Serial: 000017-D5KJKA-N8YPR3-DYX34X-272KJB-JVU5A4-R2Z0WW-YJZE91-BCZEG2-FH83NG
سریالش اشتباهه