اولا از سینا که این تاپیک رو زده تشکر می کنم .
من یک پیش نمایش از این بازی دیدم گرافیک خوبی داشت . امیدوارم همانند مرحله ی Snipe بازی Call of duty جذاب باشه .
Printable View
اولا از سینا که این تاپیک رو زده تشکر می کنم .
من یک پیش نمایش از این بازی دیدم گرافیک خوبی داشت . امیدوارم همانند مرحله ی Snipe بازی Call of duty جذاب باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: بزرگنمایی
خوب یه تریلر جالب از مولتی پلیر این بازی اومده که نشون هنده هیجان بالا و گرافیک خوب بازیه...(البته متاسفانه سایه ها دندانه دار هستن)
ولی در کل بازی بسیار زیبایی به نظر میرسه:
کد:http://games.gamepressure.com/movie.asp?ID=13599
خوب بازی 29 JUNE میاد
اینم یه تریلر
Sniper: Ghost Warrior Basic Tactics Guide - HD Trailer
[PHP]http://computergames.ro/en/downloads/viewitem/id/17070/name/sniper-ghost-warrior-basic-tactics-guide-trailer-hd.html[/PHP]
لطفا این رو هم منتقل کنید
منتشر شده؟
بازی خوبی شده یا ...؟
از این سبک خیلی خوشم میاد
خدا کنه خوب شده باشه!
با سلام و خسته نباشید خدمت دستان؛
من بازی رو خریدم (یک دی-وی-دی است). نصبش هم کردم ولی از وقتی بازی رو شروع میکنم هیچ صدایی وجود نداره... حتی وقتی میخواد لوگو و برند شرکتها رو نشون بده و دموی اولیه و داخل بازی هم هیچ صدایی وجود نداره (سکوت مطلق :41:)
حالا من نمیدونم چیار کنم ، لطفا کمک کنید :19:
با تشکر :11:
منم بعضی بازیارو نصب میکنم صدا نمیاد؟
کسی میدونه مشکل از چیه؟
من بازی call of juarez v رو هم نصب کردم صدا نداشت:(
نسخه ی OPEN AL نصب هست؟! مدل مادربرد و ویندوزتون رو بگین .نقل قول:
حالا بازیش چه طوره؟! :دی
باید بازی خفنی باشه مخصوصا اگر رزولوشن بازیو ببری رو 1920x1080 نه؟ :5:
مشتاقانه منتظریم :8: