1- بلهنقل قول:
2-نه تاثیر نداره
3- والا دقیق نمی دونم اما فکرکنم باید خودت بعدا درایورهاشو نصب کنی
4- خوب ویندوز لایو هم یه نصب کوچیک داره دیگه :31: نصبش در همین حد نه مثله نصب مجدد ویندوز و کمتر هم طول میکشه
Printable View
1- بلهنقل قول:
2-نه تاثیر نداره
3- والا دقیق نمی دونم اما فکرکنم باید خودت بعدا درایورهاشو نصب کنی
4- خوب ویندوز لایو هم یه نصب کوچیک داره دیگه :31: نصبش در همین حد نه مثله نصب مجدد ویندوز و کمتر هم طول میکشه
سلام . من نصب کردم و بک آپ رو گرفتم . اما هیچ فایل iso و .... هم نبود که بشه بوت کرد .
من رایت زدم و هیچ فرقی هم نکرد . چه کنم !؟!؟؟!
از چه نرم افزاری استفاده کردی؟نقل قول:
من از نورتون گاست استفاده کردم . سپس بک آپ کرفتم از درایو c .
سپس sv2i برای من بک آپ ها را ذخیره کرد . اما ....
وقتی از نورتون استفاده میکنی فکر کنم ssid رو میسوزوندنقل قول:
نورتون تا جایی که یادمه یه کم دنگ و فنگ داشت مطمئنی مراحل رو درست رفتی
راستی مواظب باش ایمیج ات رو نریزی روی هاردت که ممکنه بد بخت شی و ممکنه سیستم ات دیگه بالا نیاد :31:
خوب نرم افزار دیگه ای نیست ؟ مراحل بک آپ گیری رو می گویید ؟!؟!
سلام
برنامه ي Acronis true image هم همين كار رو مي كنه.
اينم آموزش نورتون
لطفا سؤالتون رو در قسمت مربوطه بپرسيد :کد:http://www.p30world-article.persiangig.com/PDF/NORTON%20GHOST.zip
آموزش جامع نورتون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=3307&page=1
سلام . دوست من این نوشته تنها می توانید با گزاشتن cd مانند ویندوز لایو cd را قرار دهید و از آن استفاده کنید .
ببینید من می خواهم به دوستم در خدمات کامپیوتری کمک کنم . ایشون چون سیستم زیاد میاد برای تعمیر و نصب ویندوز وقتش بسیار گرفته می شود . می خواهم یک ویندوز سالم و.... داشته باشه که تنها با restor کردن و عدم صدمه خوردن به سیستم مشتری کارهای خود را سریعتر انجام دهد .
چگونه می توانم این کار را برای وی بکنم |؟!؟!
با تشکر
من دو ساله اصلا طرف نورتون نرفتم یادم نیست مراحلش رو شرمنده:13:نقل قول:
اما همون طور که دوست مون گفتن شنیدم Acronis خیلی راحت تره ولی من باهاش کار نکردم
شرمنده نشد کمکی کنم
سلام دوست عزیز اگر من ویندوز 7 رو با تمام برنامه ها و .... اینستال کنم و ازش بک آپ بگیرم . فایل iso و wexe و... درست میکنه که سی دی بوت بشه و بره تو نصب ویندوز !؟؟!