سلام
در متال گیر2 در قسمت shell 1 جایی که آسانسور دارد، در طبقه ی B2 که یک قفس طوطی هست، چه کار باید بکنم که از این مرحله عبور کنم؟
در طبقه ی B1 هم چگونه باید داخل اتاقی شد که موقع ورود چشم شخص را بازبینی میکند؟
سپاس
سپاس
Printable View
سلام
در متال گیر2 در قسمت shell 1 جایی که آسانسور دارد، در طبقه ی B2 که یک قفس طوطی هست، چه کار باید بکنم که از این مرحله عبور کنم؟
در طبقه ی B1 هم چگونه باید داخل اتاقی شد که موقع ورود چشم شخص را بازبینی میکند؟
سپاس
سپاس
در مورد سوال اولت درس متوجه نشدم بيشتر توضيح بده چون خيلي وقت پيش MGS 2 رو بازي كردم حافظه درست حسابي كه هم نداريم پير شديم از دست اين روزگار.
Any Way
در مورد سوال دوم در قسمت Shell 1 Core B1 شما بايد اين كارها رو انجام بدي:
در قسمت غربي يه Node هست كه Log In مي كني.
به سمت جنوب مي ري و صبر مي مني گارد ازت رد بشه.
وقتي نزديك اسكنر چشمي شد مي گيري و مي كشونيش (به زور) به سمت اسكنر.توجه داشته باش كه سلاحت غلاف باشه.
و بعد ديگه معلومه ديگه مي كشونيش سمت اسكنر تا از چشماش اسكن بگيره و بعد دمو رو برو تو كارش.(منظورم Cut Scence هست نه دموي آخر بازي خوشحال نشو.)
دوست اين تاپيك هم مي توني راهنماي فارسي بازي ها رو بگيري.
راهنماي بازي متال گير هم هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه خبر خوب خبر هايي زير ميزي از قرار هايي براي تبديل mgs3 به pc بگوش مي رسه ( بعد از تصميم capom براي تبديل دوتا از بهترين بازي هاي خود) مثل اين كه كونامي هم نمي خواد از اين بازار پاياني اموليت بازي هاي ps2 عقب بمونه(شايان ذكر است بزودي hallo2 هم براي كامپيوتر منتشر مي گردد و البته god of war كه اين يكي در 9 سي دي ارائه مي شود)
محمد جان براي اين اطلاعات كه فرمودي لينكي منبعي سايتي سراغ نداري؟
جواب به این سوال پس از بازی کردن کامل بازی ساده استنقل قول:
نوشته شده توسط abbasabbasi
در جایی که قفس طوطی هست یا همان اتاق کامپیوتر باید جعبه ی چرخان بلند گو را که جزو وسایلمان است برداریم.
برای سوال دوم: در همان حالی که لباس آدم بدها رو پوشیده ایم اسلحه را بازدن دکمه ی f از کیبورد حذف می کنیم و سپس با زدن دگمه ی c کله ی آدم بده رو به طور خودکار می گیرد و به چشمی می چسباند و داخل می شود.
سلام
دوستان من همون روز اول چند سال پیش وقتی پلی استیشن گرفتم این بازی متال گیر نمیدونم 1یا 2 فکر کنم 1 باشه
داشتم اما همون اولش گیر میکنم
یه جا که کنار رودخونه بی هوش افتاده ار دکمه ای میزنم این بلند نمیشه باید چی کار کنم؟
سلام
من پاکت سی دی رو رفتم نیگاه کردم متال گیر 3 بود نه 1 یا 2
کلوپش هم پیدا نکردم هر کی بلده بم بگه
سلام.ببخشید که این تایپیک قدیمی رو می ارم بالا.
من توی big shell شش تا بمب اولی رو خنثی کردم حالا باید یک بمب رو که توی همون مکان اول بازی هست که رایدن شروع می کنه خنثی کنم اما جاش رو پیدا نمیکنم.با سنسور b صداش رو میشنوم که نزدیکش شدم اما خودش رو نمیبینم.
کسی هست که یادش باشه و کمک کنه؟؟؟؟
سلام
من بازی متال گیر 2 رو تازه خریدم
می خواستم ببینم این بازی تنظیمات گرافیکی هم دارد ؟ گرافیک و رزولیشن ...
بعدش من بازی که می کنم نور ها همشون سبز رنگ اند ... همه چی سبز می زنه ... این برای چیه ؟
گرافیکم هم 4850 است .. .
سلام
من کمک میخوام
اونجا که باید با 3 تا mgr ها جنگید باید چه کار کرد
هر چی میکشم دوباره جونشون پر میشه لطفا کمک کنید