برو ليست رو ببين ... اگه بود كه يعني پخش شد اگه هم نبود كه يعني پخش نشد !:31:نقل قول:
Printable View
برو ليست رو ببين ... اگه بود كه يعني پخش شد اگه هم نبود كه يعني پخش نشد !:31:نقل قول:
آره عزیز....من حدود هفت هشت دقیقه از مستندشو دیدم جالب بود.نقل قول:
اول همين کار رو کردم منتها تو ليست فيلم هاي مستند ذکر نشده ظاهرا.نقل قول:
متشکر. فقط مي خواستم مطمئن شم که همچين چيزي پخش شده يا نه.نقل قول:
راستش من واسه يه درس عمومي (اونم از نوع اينجوريش:2:) به اين مستند نياز دارم يعني استاده گفت بريد تهيه ـش کنيد رفتم سروش سيما ميگه اصلا همچين چيزي ما نداريم و اسمشو هم نشنيديم و نيست!!!!!!
بهمين جهت ميخواستم مطمئن شم که آيا پخش شده يا نه.
راستي کسي ميدونه دقيقا چه روز و چه ساعتي پخش شده؟
من سرچ کردم این مطلبو پیدا کردم :نقل قول:
توجه شما را به دیدن فیلم مستند وال مارت جلب میکنم. این فلیم مستند نشان میدهد که چگونه شرکتهای زنجیره ای غربی با نفوذ در چین از منابع ارزان قیمت آن استفاده میکنند. در ظاهر این کمپانیها هزاران شغل ایجاد میکنند ولی اگر به درون آنها نگاه کنید وضعیت کارکنان آن شما را به یاد دوران برده داری و نوع زندگی برده ها میاندازد. در واقع سیاست کلی آنها کار در مقابل غذا و جای خواب میباشد. شاید این روش برای کشوری مثل چین که هزاران گرسنه داشته است اندکی جواب داده باشد ولی لطفا برای توسعه اقتصادی ایران خود را با کشور چین مقایسه نفرمایید. بهتر است خودمان را با ترکیه مقایسه کنیم و از آنها الگو بگیریم.
این مستند راجع به این موضوعه ؟ چون من ندیدمش
بله فکر کنم يه همچين چيزي باشه.نقل قول:
این مستند راجع به این موضوعه ؟
وضوع اقتصادی داشت.یه ذره.نقل قول:
ممنون از همه. سروش سيما که کاري از دستش بر نيومد يه فيلمي رو پيدا کردم دانلودش ميکنم ببينم اگه همون بود خودم زيرنويسش رو فارسي مي کنم.