مطمئن هستید که اون سایت TenDollarClick هست ؟
میگه :
از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن/فردا که نیامده است فریاد مکن
بر آمده و نامده بنیاد مکن/حالی خوش باش و عمر بر باد مکن :13:
Printable View
مطمئن هستید که اون سایت TenDollarClick هست ؟
میگه :
از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن/فردا که نیامده است فریاد مکن
بر آمده و نامده بنیاد مکن/حالی خوش باش و عمر بر باد مکن :13:
خدمت آقا محمد و بقيه دوستان عرض كنم كه الكي الكي وقت گرانبهاتون رو (حتي اگه 10 دقيقه ناقابل باشه) هدر ندين. من 4-5 سال پيش تو خيلي از اين مدل سايتها فعاليت ميكردم. ماهها فعاليت كردم و توي بعضي از سايتها هم به حد نصاب رسيدم اما دريغ از يك سنت پول چه برسه به هزاران دلار.من نميگم اين سايتها اصلا پرداخت نميكنند ولي اين اطمينان رو ميدم كه اكثرشون پرداختي به شما نخواهند داشت مخصوصا 10 دلار براي يك كليك. مثل اين ميمونه بيان به آدم بگن بيا پشت ميز بشين 4 تا امضا بزن و ساعتي Nتومنبگير!!! خوب به هر حال هر پيشنهادي بايد معقول باشه تا مورد قبول قرار بگيره.
آقا محمد عزيز ببخشيد اگه اين قدر صريح گفتم. سعي هم نكن بگي من بي عرضه بودم يا بلد نبودم يا ... اين واقعيت اين نوع سايتها هست. يه تعداد معدودي از اين سايتها هستند كه كارشون قابل اعتماد هست ولي شما بايد توشون خيلي خيلي وقت بزاري و سِنت سِنت پول در بياري تازه اگر سر IP متوجه ايراني بودنت نشن و بتوني پولتو به Paypal منتقل كني.
آقا محمد عزيز چند باري بچه ها پرسيدن آيا تا به حال موفق شديد پولي بگيريد كه شما هم در جوابهاتون مشخص بود كه نه! پولي دريافت نكرديد هنوذ. شما به فعاليت ادامه بديد و به محض اينكه به پول رسيدي (واقعا نه الكي) اونوقت من خودم زير مجموعه شما ميشم و صدها نفر رو هم ميارم كه زير مجموعه شما بشن.
موفق و پيروز باشين
اگه اینجوری بود که همه نتی ها تا حالا میلیاردر شده بودن...:27:پس شک نکنید کذب محضه:11:
فکر کنم تاپیک به ترش منتقل بشه بهتر باشه.
اصلا باورم نمیشه که هنوز چنین آدم های ساده ای پیدا میشن که گول چنین تبلیغاتی رو بخورن. خوب اگر پیدا نمیشد که دیگه خیلی چیزها وجود نداشت.
برادر, 99% این سایتها همشون دروغ و کلاه بردار هستن و هیچ کدومشون پول بده نیستن و اونهایی هم که پول بده هستن تو این گیر و داد گم شدن و تازه پولی که میدن زیر 10 سنت هست. شما اگر 15 سنت هم دیدی باید شک کنی اون وقت میای میگی این 10 دلار به ازای هر کلیک پول میده؟
خوب من هم یه سایت میشناسم که به ازای هر کلیک 50 دلار میگه که میده. بگردی شاید 100 دلاری هم پیدا کنی.
اینا همشون الکی هستن. اصلا همینکه آدم وقت بذاره بیاد تو همچین تاپیکی هم ارزش نداره.
چشم ! به محض دریافت اطلاع می دم
راستی Kinghitler جون ! تشکر از عضویتت :D :10:
البته این ده دلاریه به نظر من هم خیلی غیر قابل باوره.باز این ۱ دلاری ها باشه یه چیزی.۱۰ دلار در یک دقیقه!!
ولی از طرفی می دونم که پول هم میدن.چند سال پیش من از طریق یکی از دوستانم با این چیزا آشنا شدم.یه شرکتی بود تو گوهر دشت کرج که همین کار رو میکرد.شما رو عضو میکردن و به حد نصاب که میرسید پولت رو می گرفتن و تومان بهت میدادن.البته چقدر شو بالا می کشیدن نمی دونم.چون نه خودم رفتم تو کارش نه دوستم.به نظر من ۱ دلار معقوله ولی ۱۰ دلار به نظرم کلاه برداریه.طرف شما رو ترغیب می کنه که بیشتر براش کلیک کنی.
اصلا مشکلی نیست ! این شرکت حدودا سر هر کلیک 10 دلار پول می خوره ! 10 دلار هم به تو میده . وقتی هم تو پولت رو می خوای به ریال تبدیل کنی هر دلار رو ازت 700 تومن می خرند و همون دلار تورو به بقیه 1100 تومن میفروشن . :31::31::31: :دی
حالا ببینم چطوری باید پوله رو گرفت؟paypal نه مه نه؟
کافیه پولت به حد نساب برسه . بعد باید با --- یا پروک.سی بری و یک حساب باز کنی . بعد از یه سایتی مثلا سایت abzarha یا parsinic حساب Paypal ات رو Verify کنی . بعد باید پولت رو بریزی به حساب Paypal و بعد هر کاری خواستی بکنی .