از تیزرها این طور به نظر می رسید که مثل سریال سه در چهار باشد ولی واقعا تفاوت ها زیاد هست سریال سه در چهار از همه لحاظ خیلی بهتر هست.
Printable View
از تیزرها این طور به نظر می رسید که مثل سریال سه در چهار باشد ولی واقعا تفاوت ها زیاد هست سریال سه در چهار از همه لحاظ خیلی بهتر هست.
بد نبود ...
ولی حساب کنید علی صادقی نباشه سریال هیچه !
از دوستان کسی سریال رو ضبط میکنه؟
من می تونم بضبطم ولی فقط می تونم کلیپ هایی رو که میخواین آپ کنم...نقل قول:
ممنون.اون تیکه ای که غفوریان شعر چاووشی رو میخونه رو میتونی آپ کنی؟؟؟:46:نقل قول:
نمک سریال فقط و فقط علی صادقیه و بس
دمش گرم خیلی خوب بازی میکنه
نکته جالب اینه که سعید آقا خانی کارگردان سریال توی سریال دارا و ندار که از شبکه 1 پخش میشه بازی میکنه
سه قسمت اول رو ضبط نکردم... ایشالا از امشب میضبطم...!نقل قول:
ممنون.اون تیکه ای که غفوریان شعر چاووشی رو میخونه رو میتونی آپ کنی؟؟؟:46:
دوستان یه چیزی...
به نظر من این سریال مشکل فیلمنامه ای داره!
وقتی فریدون عکس اشتباهی رو برد پیش دکتر و دکتر گفت که عزیز زنده نمی مونه، بالتبع باید یه دوایی، مسکنی چیزی به فریدون میداد که اونم به عزیز بده... طبیعتا وقتی به عزیز دارو بدن، عزیز میفهمید که مثلا مردنی و کل جریان این دو قسمت اخیر و قسمت های بعدی به کل سه می شد...!!نه؟
مثل ابنکه هیچکی خوشش نیومده!!!
پس من چرا انقدر حال کردم :دی
با حاله دیگه ...:دی
گیر نده دیگه ...:دینقل قول:
به نظر من این سریال مشکل فیلمنامه ای داره!
وقتی فریدون عکس اشتباهی رو برد پیش دکتر و دکتر گفت که عزیز زنده نمی مونه، بالتبع باید یه دوایی، مسکنی چیزی به فریدون میداد که اونم به عزیز بده... طبیعتا وقتی به عزیز دارو بدن، عزیز میفهمید که مثلا مردنی و کل جریان این دو قسمت اخیر و قسمت های بعدی به کل سه می شد...!!نه؟
:18:نقل قول:
نکته جالب اینه که سعید آقا خانی کارگردان سریال توی سریال دارا و ندار که از شبکه 1 پخش میشه بازی میکنه
چه جالب :دی
فکر کنم شما سریال خارجی زیاد میبینی :27:نقل قول:
اینجا فیلمنامه مهم نیست . مهم اینه که ملت 45 دقیقه خوش باشن حالا بماند داستان چیه و چطوری باید پیش بره .
قسمت امشب تقریبا خوب بود .
خدا رو شکر علی صادقی و مهران غفوریان هستن وگرنه بقیه بازیگرا خوب بازی نمیکنن . بازیگرای زن هم بود و نبودشون فرقی نمیکنه . حالا شاید قسمتای بعد نقش زن ها پر رنگ تر شه .
این قسمت خوب بود...ولی... 80 90 بار طنز سریال رو دوش صادقی و غفوریان افتاده که متاسفانه بیشتر از طنز های کلیشه ای و نیکه های تاریخ مصرف گذشته کمیک استفاده شده... بازی علی صادقی هم که فتوکپی سه در چهار هستش و واسه من شخصا تکرارییه... هر چند نوع بازیش جوریه که کلا آدم جذبش میشه... غفوریان خیلی بازی جدیدی ارئه نداده... اما به نظر من نو کارکتر فریدون، شخصیت جالبیه! یکی از بزرگترین عیب های این سریال در این سه چهار قسمتی که گذشته کم بودن تعاد لوکیشن هاست که به تعداد انگشتای یه دست به سختی میرسه... در مقابل سریال چاردیواری این مزیت رو داره که اون هم به خاطر قوی بودن سناریوشه!:5:
خدا کنه بهتر بشه... فعلا چاردیواری ترکونده...!
یاعلی:11: