خب فک کنم منظور من رو اشتباه متوجه شدی ... من گفتم وقتی دو چک باکس فعال باشند نمیدونم چطور اعداد مساوی رو چاپ کنه ... البته یه راه بلدم ولی زیادی جالب نیست !نقل قول:
و اون کدی رو که شما دادید ، من تو قسمتی که بالا قرمز کردم نوشتم ... کد رو نخوندی ! :31::11:
------------
عنوان تاپیک : كمك خيلي فوري !!!نقل قول:
دوست عزیز بهتر هست به جای خیانت به فکر ایشون باشی من هم کد رو بلدم ولی نمی خواهم خیانت به ایشون بکنم
میگن قدیمی ها >>هلو بپر تو گلو << بهتره آدم تلاش کنه و به دیگران احترام بزاره شما بهتر بود پست قبلی رو که من زدم می خوندید
شما با این تعداد پست بعید هست که ...........
من نتونستم اين برنامه را درست بنويسم
خيلي عجله هم دارم چون فردا صبح كلاس دارم.
و جواب شما :
و بقیه راهنمایی بعدا
تو جمله ی اول این دوستمون که عنوان تاپیک هست نشون داده که بشدن عجله داره و در خط آخر پستش هم تاکیید کرده و گفته فردا صبح کلاس داره و شما در جوابشون یه راهنمایی عجیب که منم چیزی نفهمیدم کردید و گفتید بقیه واسه بعدا ... خب بعدا منظورتون کی هستش ؟ بعد از کلاسش ؟
و دومین جمله ای که نوشتم دوستمون گفته نتوسنت این برنامه رو درست کنه ... یعنی اول تلاش کرده و وقتی به نتیجه ای نرسیده از ما درخواست کرده ... مطمئن باش خودش ریزه کاری ها رو بلد بوده و دنبال این چیزها نبوده !
و سوم من مگه چندتا پست زدم که ازم بعیده ؟ 400 تا ... چیزی نیست که ! :31:
---------------
نقل قول:
نه توی همین کتاب کامپیوتر ما(3م ریاضی) هم الگوریتم اصلی این کار (تعین بزرگترن
آخه این دوستمون خودش نوشته :نقل قول:
و کوچکترن عدد) هست.
من هم تازه رفتم رشته ي كامپيوتر (برنامه نويسي)
پس :
زیاد با این مسائل آشنا نیست ... اگه یکم بره جلو کم کم راه میفته !
-------------
ممنون مجید جان ...
فک کنم مشکل هینمنجا بوده ! :31:نقل قول:
من اصلا لحنم تند نیست شاید چون از شکلک استفاده نکردم شما فکر کردی دارم دعوا میکنم