منم به آرام برنده مسابقه تبریک می گم . امیدوارم مسابقه های بعدی احسان جان یکم بیشتر به وقت بده که بازیهای پیچیده تر در بیاد و همینطور دکمه ها رو هم آزاد بزاره. ولی این مسابقه برای تست خلاقیت عالی بود.:8:
Printable View
منم به آرام برنده مسابقه تبریک می گم . امیدوارم مسابقه های بعدی احسان جان یکم بیشتر به وقت بده که بازیهای پیچیده تر در بیاد و همینطور دکمه ها رو هم آزاد بزاره. ولی این مسابقه برای تست خلاقیت عالی بود.:8:
ارام جون تبریییک !
امر جون شما هم به خاط رتبه دوم تبرییک !
A,khz جون شما هم تبریک !
در کل همه خوب کار کرده بودن اختلاف امتیازها هم که ناچیز بود !
راستی Prance_Of_Persia جان یادمه قدیما که هنوز عضو این انجمن نبودم ازا موزشهای سه بعدی گیم میکرتون خیلی خیلی استفاده کردم . واقعا دمت گرم . خوشهال شدم دوباره اومدی :10:
مخلص بچه های گل p30 هم هستیم. البته من جایی نرفته بودم ولی از این به بعد بیشتر می یام p30worldنقل قول:
راستی Prance_Of_Persia جان یادمه قدیما که هنوز عضو این انجمن نبودم ازا موزشهای سه بعدی گیم میکرتون خیلی خیلی استفاده کردم . واقعا دمت گرم . خوشهال شدم دوباره اومدی
سلام
آرام جان از جایزش انصراف داد :31:
بعد نگید چیزی ندادیدا ،
خودش نخواست ! : دی
اومده داره به همه ميگه :31:
آره من از جايزم انصراف دادم دليلشم اينه كه شانس بالاي 20 درصد رو براي اول شدن اصلا آدم حساب نميكنم اگه خودمم مدير يه مسابقه بودم به برنده ي بين زير 5 نفر اصلا جايزه نميدادم :دي
حالا برين بگين دختره خله :دي
آرام جان تصميم گرفتند بعد از انصراف از جاييزه به دوستان گيم ساز عيدي بدهند :27: ( شروع شايعه ايي بزرگ )
خوشم مياد كسي كه اول ميشه ميره تو كار فرو تني :21:
راستي جميعا ميگيم دوخي فروتن = Ar@m
باید میبخشیدی به بچه های بی سر پرست ! :27:
بابا بخشش کیه ؟ هزار تومنم باشه بگیر . حده اعقل به خاطر احسان ! اخه از قدیم گفتن یه مو از خرس کندن قنیمته ! :31::10:
عجب دختر فداکاری هستی:31: من بودم از 1 ریالش نمی گذاشتم:31:
دخترك فدا كار :31:
محسن ، ما که میدونم پشت پرده شما از هر تحدیدی فروگذار نکردی : دی
اما حرکت باحالی بود ، اگه بچه های سه بعدی هم فروتنی داشتن منم مسابقه با جایزه برای سه بعدی میزاشتم : دی