مشکل از ispتون هست ! ispها بعضی مواقع برای اینکه پهنای باندشون رو کنترل کنن بعضی سایتها رو اینجوری میکنن که همیشه توی وایل لودینگ بمونه :دی
شاید زیاد براتون پیش اومده باشه که گوگل و یاهو و سایتهایی از این قبیل رو نتونید باز کنید ! دلیلش همینه !
Printable View
مشکل از ispتون هست ! ispها بعضی مواقع برای اینکه پهنای باندشون رو کنترل کنن بعضی سایتها رو اینجوری میکنن که همیشه توی وایل لودینگ بمونه :دی
شاید زیاد براتون پیش اومده باشه که گوگل و یاهو و سایتهایی از این قبیل رو نتونید باز کنید ! دلیلش همینه !
سلام،
من به یه مشکلی برخوردم و اینکه نمیتونم پیغبمهای خصوصیم رو چک کنم..چرا؟
والا تو اون مواقع همه سایت ها رو باز میکرد به جز P30W !:41:
دقیقا هم بعد از هـ/ـک شدن اینجوری شد ... نمیدونم چـرا چند روزه بهتر شده ... :20:
درست شد برای من.
خود به خود !
من مدتهاست با p30world مشکل دارم. چنتا صفحه رو باز میکنم اما برای چند دقیقه دسترسیم به سایت قطع میشه و نمیتونم صفحه ای رو باز کنم. بعدش دوباره باز میشه. با هیچ سایتی هم این مشکل رو ندارم.
فکر کنم سایت مشکل دیتابیس داره و سنگین شده به همین دلیل مشکل پهنای باند پیدا میکنه .
احتمالا فایروال سرور ، شما رو به اشتباه بلوک میکنهنقل قول:
به زودی حل میشه این مشکلی که بهش اشاره کردین
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.نقل قول:
بله فکـر کنم همین جوری هست !!! برا منم عین مال شماست ... فقط یکم بیشتر از چند تا هست حدود 20 تب :دی
امیدوارم سینا آقا رسیدگی کنند :20:
منم این مشکل رو دارم و فکر کنم بیشتر از یک ماه هم هست که مشکل همچنان پابرجاس. خیلی وقتها میخواستم تو یک تاپیک یک پست بدم ولی به دلیل باز نشدن صفحه , بیخیال شدم!
سلام
من نه با سیستم خودم میتونم وارد شم نه با پ ر و ک س ی نه با وی --- پی ---ان
فقط تونستم با ریموت دسکتاپ سروم بیام رو سایت
چرا اینجوریه؟؟؟؟؟
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
راستی خود سایت پی سی ورلد به طور معمولی بره من میاد
ولی فروم نه
حتی با پ ر و کس ی هم فروم برام نمیاد