بسيار زيبا !!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بسيار زيبا !!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینم که تهدیدمو جدی نگرفتی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی اومد سراغت می فهمی چجوری شکار می کنه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا غول من حموم نمی ره! حالا چی می گی!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودشو می ماله به خاک تمیز می شه!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کن تنبلی نیست ،براش دهن گذاشتم،نه خودش خوشش اومد نه من!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
اها
عکست برا من لود نمیشه :دی
ولی اشکالی نداره
قبلا دیدم
از Mega pic کش رفتیم :دی
خیلی معرکه بود
من که کلی حال کردم خواهر :دی
فقط نکته ای که برا من خیلی جذاب بود موهاش بود
خیلی قشنگ شده بود
آفرین
لا اقل از کاری که میگذاری نمی ترسی
مث بعضیا (احتمالا بیاد بخونه:دی)
آقا دستت درد نکنه
خیلی جالب شده شبیه عکسای تو کتاب قصه هاس :31:
نوچ
حریف غولی ما نمیشود:31:
آفرین ضحی داری رو سبک خودت پیش میری اما کارات هی بهتر و بهتر میشه
بله تایید می شه و البته شکی نیست که حرف آخرو دیگه صاحب اثر می زنه ....نقل قول:
باور کن تنبلی نیست ،براش دهن گذاشتم،نه خودش خوشش اومد نه من!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال ...
این کاراکترهایی که می سازی طرحش تو ذهنت به چه صورته به صورت یه مجسمه یا به صورت پویا ؟
ممنون .
نقل قول:
بابت تشویقات ممنون فرهاد جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برات دوباره گذاشتمش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارارو نکنید،زشته،یکم دندون رو جیگر بزارید خودم می زارمش تو گالری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایسا ببینم تو به کی تیکه انداختی؟؟!!!
نقل قول:
اگه همه غولا باید مخوف باشن،بله حریف غول شما نمیشه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به صورت وحی!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه پویا نیستن.
افرين خيلي قشنگ و بامزه شده :دي : دي
اینو چه بامزه شده ضحایی
بافت بدنش باحال شده
فخط اسمتو ننویس مهلوم باشه کار خوشملت دخمر خوب
خوب راست ميگه ديگه . حالا كسي كه نميخواد غولي رو بدزده ! :27:نقل قول:
خوب اون اسمتو از اون وسط برمیداشتی ببینیم رو چی نظر میدیم:31:
قشنگه
وقتي به چشماش نگاه ميكنم تمام كاراكترهاي قبلي يادم مياد ! :31:
غولي خيلي قشنگه ولي قشنگ تر از اون نتيجه نهايي كار هست ، عكس ويرايش شده + كپي رايتش: (ZOHA) :31: . من بالا خره ميفهمم چه رازي در اين چشمها نهفته هست :31: