بله کمی از OCZ بهتره ولی فرق آنچنانی با هم ندارن و من شخصا OCZ رو هم تایید میکنم.دیدم اختلافشون آنچنانی نیست گفتم کرسیر بگیرید بهتره.ولی حالا با وجود اینکه شهرستان هستید برای کاهش هزینه من همون OCZ رو ولی با باس 1600 پیشنهاد میدم که تو چیپست P55 پهنای باند بیشتری با این باس میگیرید و تفاوت قیمت 1333 با 1600 فقط 10 تا 15 تومنه و ارزشش رو برای خرید باس بیشتر برای چیپست P55 داره چون برای این چیپست این پهنای باند بیشتر تاثیر گذاره و سرعت بیشتری میگیرید و این محسوس است.به 1066 اصلا برای این سیستم فکر نکنید.نقل قول:
جدآ رم های کورسیر بهتر از او سی زد هستن؟! بعد چرا 1600؟! من خواستم صرفه جویی کنم مثلا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فک کنم همون 1333 کافی باشه. دوتا او سی زد 2 گیگ 1333، حدود 110 تومن پام آب می خوره. اختلاف 40 نسبت به کاراییشون فک کنم کمی زیاد باشه! تازه این قیمتش تو تهرانه، اینجا شاید بیشتر هم باشه! من تو فکر 1066 هم بودم! :دی
یه سوال هم در مورد مین. اختلافه UD4P با UD3P تو چیه؟! فک کنم یه 20 تومنی اختلاف قیمت داشته باشن. ارزش این اختلاف رو داره؟!
این پاور هم تقریبا 50 تا با 535 اختلاف قیمت داره! هیچ رقمه راه نداره اونو ببندم؟!
خوب با توجه به اینکه باید هزینه ها کاهش پیدا کنه و مابقی رو اختصاص بدید به خرید پاور که براتون واجبه من P55A-UD3P رو پیشنهاد میدم چون تفاوت آنچنانی ندارند و اگه سوکت 1394 و دوآل لن براتون اهمیت زیادی ندارن و فکر نکنم زیاد به کارتون بیان و چند قابلیت نچندان مهم. همون UD3P رو بگیرید زیرا قابلیت های اصله کاریشون با هم برابرن و مابقیه هزینه رو برای خرید پاور که واجب است بزارید.همون 685 رو بگیرید بهتره.
در ضمن مدل UD4P با UD3P حدود 50 الی 60 تومن اختلاف قیمت دارند.