Ovi suite موبایل منو هخم نمیشناسه (x6( . موفع اد دوایس هم یک مرحله جلو میره ولی خود گوشی رو نمیشناسه.
میشه کمک کنین.
Printable View
Ovi suite موبایل منو هخم نمیشناسه (x6( . موفع اد دوایس هم یک مرحله جلو میره ولی خود گوشی رو نمیشناسه.
میشه کمک کنین.
برای گوشی های مختلف فرق میکنه ؟...............
خیر فرقی نمی کنهنقل قول:
ورژن 3 ovi suite رو از خود سايت ovi دانلود کردم اما با نرم افزار اصلاً به اينترنت کانکت نميشه ، مثلاً وقتی ميزنم که اکانت بسازم يا برنامه ها رو آپديت کنم ميگه که به اينترنت کانکت نيستی !
خودم فکر ميکنم که ايران رو تحريم کردن که نميتونه به server کانکت بشه چون توی خود سايت ovi هم که بدون فيل شکن ميرم ميگه شما نميتونی register کنی !!!
راهی نداره ؟
گوشيم رو شناسايی نميکنه ، دليلش چی ميتونه باشه ؟ قبلاً مشکلی نداشت . اما ويندوز رو که عوض کردم ديگه شناسايی نميکنه
سلام.
هر کاری می کنم نمیشه که نقشه های جدید ایران رو از طریق مپ لودر برنامه OVI Suite نوکیا دانلود کنم. اصلا به سرور کانکت نمیشه. یبار شانسی شد و دانلود کردم ولی الان نمیشه
اینترنت پر سرعت در سطه یک مگابیت داریم. کانکشن بین گوشی و کامیپوتر ایجاد شده. حتی تو سایت نوکیا هم که توسط برنامه سویتش میگه ثبت نام کنید و اکانت داشته باشید ثبت نام کردم. به نظر شما ایراد از کجاس؟
اینترنت؟ آی پی؟ من حتی آی پی خودمو به کشورهای غیر تحریم هم تغییر دادم باز نشد. چه باید کرد؟