ممنون صادق جان
اگه قیمتها به این صورت باشه من یه CPU 965 - 3.2 میخرم ، ولی چرا این مادر برد از gigabyte-ma770t-ud3 گرونتره؟
راستی شما این قیمتهارو از کجا اینقدر دقیق دارین؟ اخه این قیمتها هر روز بالا و پائین میشه.
Printable View
ممنون صادق جان
اگه قیمتها به این صورت باشه من یه CPU 965 - 3.2 میخرم ، ولی چرا این مادر برد از gigabyte-ma770t-ud3 گرونتره؟
راستی شما این قیمتهارو از کجا اینقدر دقیق دارین؟ اخه این قیمتها هر روز بالا و پائین میشه.
خودم رفتم دیدم چرا گرونتره آقا صادق ، واقعا حق داره. فقط یه چیزی رو نفهمیدم اونم اینکه این مادر برد SATA 3.0 هم ساپورت می کنه؟
اگه قیمتها اینجا زیاد نرمال نبود خودم یه روزه میم تهران و بر می گردم. نهایتا 20 تومن هزینه ی رفت و آمد و غذام میشه.
راستی ین Power گرین 535 وات واقعیه؟
اخه من الگانسی که دیده بودم روش نوشته بود 1500 وات ، ولی 500 وات واقعی بود! کسی که می خوام ازش سیستم بخرم نمایندگی الگانس رو داره.
مزخرف ترین پاور تو کره ی زمین همین ELEGANCE هست اگه میخوای سیستمت بر به مشکل بخوره برو الگانس بخر در ضمن واتاژ گرین کاملا واقعیه و 100000000 برابر از الگانس بهتره:31::20:نقل قول:
چون امکاناتش بیشتره.نقل قول:
مادربردی که من پیشنهاد دادم از SATA3 پشتیبانی نمی کنه.نقل قول:
فقط یه چیزی رو نفهمیدم اونم اینکه این مادر برد SATA 3.0 هم ساپورت می کنه؟
سلام دوستان یه سوالی داشتم
ASUS M4A79T DELUXE/U3S6 با ASUS M4A79T DELUXE چه فرقی داره؟
اگه بهتره، نسبت به قیمتش می ارزه؟ راستی این مدلا مشکل خاصی ندارن؟
و یه سوال دیگه، یه پاور میخوام؟
سایر قطعات:
VGA: 4770
CPU: X2 550
RAM: 2GB DDR3 Patriot 1333Mhz
مادربرد هم یکی از همونایی که گفتم.
با سپاس فراوان.
اولی از USB3 و SATA6GB/S پشتیبانی میکنه ولی دومی نه بله می ارزه GREEN 430A کافیه:5:نقل قول:
سلام مادربرد مدل زير تو بازار هست ؟
از كجا بايد تهيه كرد
ASUS M4A79T DELUXE/U3S6
يا مدل
ASUS M4A79T DELUXE
قیمتش چند هست؟ .
آدرس جهت تهيه را اعلام كنيد