اون هم واید می گیره، اما این وایدتره.. منظور اینه که "اگه برای شما گرفتن عکس واید یه پارامتر مهم باشه" (پارامتری که در انتخاب نهایی تاثیر بذاره) sd980 لنز وایدتری داره..نقل قول:
Printable View
اون هم واید می گیره، اما این وایدتره.. منظور اینه که "اگه برای شما گرفتن عکس واید یه پارامتر مهم باشه" (پارامتری که در انتخاب نهایی تاثیر بذاره) sd980 لنز وایدتری داره..نقل قول:
ببینم منظور شما از SD980 اینه؟(آخه دو تا اسم دیگه هم تو سایت ها براش گفتن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله - برحسب اینکه بازار عرضه اش در سطح جهان کجا باشه از اسم های مختلف استفاده می کنن که گاهی هم میتونه گیج کننده باشه .. SD980 همون ixus200 و همون ixy 930 هستش...نقل قول:
سلام. بالاخره خریدم. همینه دیگه؟:
من از همین آفومار خریدم. با یه رم 8 گیگ بیست و سه تومنی نهایتا برام 350 تومن دراومد. مونتاژ ژاپنه. چطوره؟کد:http://www.canon-aphomar.com/?pt=full&sn=productsDigitalCameras&id=95&categoryId=45
مبارک باشه . در واقع شما باید به ما بگی که چطوره! ... ایشالا که راضی باشی... از نظر ما که خوبه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره خب. مبارک اونکه اینو براش هدیه خریدم :46::40::11: ولی من منظورم از نظر قیمت بود. خود دوربین که به نظر من که خیلی خوبه. رنگشم بنفش گرفتم. تخصصی هم که کامل اکتفا کردم به راهنمایی های شما. ولی به عنوان یه کاربر عادی دوربین خیلی خوب و عالی ای هستش. از راهنمایی هاتون یه دنیا ممنون.نقل قول: