سعيدلو: هواداران از اين دربي لذت بردند
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تربيت بدني گفت: هواداران از دربي 68 لذت بردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي سعيد لو در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره دربي 68 اظهار داشت: من بر حسب وظيفه اي كه داشتم امروز به ورزشگاه آزادي آمدم تا اين مسابقه را تماشا كنم. استقلال و پرسپوليس از بهترين تيمهاي ايران هستند كه اگر اين دو تيم تقويت شوند تيم ملي نيز تقويت خواهد شد و ما تيم ملي قوي خواهيم داشت.
وي افزود: متاسفانه من مجبور شدم در دقيقه 65 ورزشگاه را ترك كنم. چند جلسه در سازمان تربيت بدني دارم ولي شاهد هستم كه هواداران خوبي به ورزشگاه آمدند و استقبال در حد مطلوبي بود.
رئيس سازمان تربيت بدني گفت: اميدوارم در بازي هاي تيم ملي نيز هواداران استقبال باشكوهي داشته باشند و تيم ملي را حمايت كنند. فكر ميكنم از اين دربي هواداران لذت بردند. من دوست دارم مانند تراكتور سازي تبريز هر باشگاه طرفداران بي شماري داشته باشد تا شور و نشاط به ورزشگاه آمده و تيم ملي احياء شود.
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
/حاشيه دربي 68/
باقري مانع درگيري حقيقي و شيث شد
خبرگزاري فارس: دروازه بان و مدافع پرسپوليس در جريان بازي با استقلال به طور لفظي درگير شدند كه با وساطت باقري و فرياد وي بر سر رضايي قائله پايان يافت.
به گزارش خبرگزاري فارس، در جريان بازي وقتي در صحنه اي حقيقي به شيث رضايي بابت دفاع بدش معترض شد بين اين دو بازيكن درگيري لفظي شديدي شكل گرفت اما كريم باقري با دخالت به موقع مانع از ادامه درگيري شد.
* در اواسط نيمه دوم هواداران دو تيم عليه سعيد مظفري زاده به شدت شعار دادند.
* هواداران دو تيم در دقيقه 80 بازي در اعتراض به تساوي دو تيم شعار " بازهم يك يك شد " اعتراض خود را نشان دادند؛ اما در پايان پرسپوليس پيروز ميدان شد.
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
/حاشيه دربي 68/
شعار هواداران استقلال عليه دايي و حضور كفاشيان و قطبي
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال بعد از به ثمر رساندن گل عليه دايي شعار دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران استقلال بعد از به ثمر رسيدن گل به شدت عليه علي دايي شعار دادند.
* فريادهاي علي دايي در جريان بازي در نيمه اول و در كنار زمين در صحنه اي كه مشكوك به خطا بود جالب توجه بود.
* سياوش اكبرپور و حسين بادامكي با دريافت كارت زرد سه اخطاره شدند و بازي هاي بعدي تيم هاي خود را از دست دادند.
* هواداران استقلال عليه حقيقي شعار دادند.
* در جايگاه ويژه افراد مشهوري چون، مهدي تاج، مسعود زريبافان، محمد حسين نژاد فلاح، علي انصاري، افشين قطبي، كفاشيان، بيوتر، واعظ آشتياني، حبيب كاشاني، سعيدلو و سجادي حضور دارند.
* اين ديدار در نيمه اول يك بر يك به پايان رسيد.