نقل قول:
سلام.
با توجه به خواسته های دوستمون از گوشی, وقتی آینو 2 تا از سه خواسته دوستمون رو نداره شما چطوری پیشنهاد میدید؟!!!
سیستم عامل که نداره , حافظه بالا هم که نداره (55 مگ حافظه داخلی داره).:11:
Printable View
نقل قول:
سلام.
با توجه به خواسته های دوستمون از گوشی, وقتی آینو 2 تا از سه خواسته دوستمون رو نداره شما چطوری پیشنهاد میدید؟!!!
سیستم عامل که نداره , حافظه بالا هم که نداره (55 مگ حافظه داخلی داره).:11:
به نظر من ساتیو
همه چیش تمومه
حافظه-دوربین-سیستم عامل - صفحه لمسی از همه مهمتر سونی اریکسون بودنشه:46:
بچه ها ازتون تشکر میکنم بین آی 8510 اینویت و آی 8910 امنیا اجدی یکیشونو انتخاب میکنم.بازم از هگی ممنون.:11:
8510 و بیخیالنقل قول:
8910 بگیر
به نظر من بهترين گزينه ها i8910 و پيكسون 12 از سامسونگ ميباشند
قیمتش خیلی هم مناسبه:دوربین بن نظیر/مموری کارت 8 گیگ که تا 16 گیگ قابل ارتقا است/ظاهر بسیار شیک گوشی/داشتن بلوتوث بیسیم که بوسیله اون میتونی بدون برداشتن گوشی تا شعاع 5 متری هم گوشی را جواب بدی هم موسیقی و رادیو گوش بدی.قیمت این بلوتوپ بیسیم حداقل 200 _300 تومنه.قیمت خود گوشی هم 420 ولی سونی اریکسون اومده بلوتوث بیسمو به همراه گوشی به بازار داده یعنی 200 تومن مفتی یه بلوتوث بیسم گیرت میاد که هم هدست بهش وصل میشه وهم سایر مزایا که در بالا گفتم حالا این کجا قیمتش زیاده؟؟؟:18::27:نقل قول:
دوست عزیز اولا:حافظه همراه گوشی 8 گیگه میشه بگی چی فرقی میکنه که حافظه داخلی 8 گیگ باشه یا حافظه همراه 8 گیگ باشه؟:27:نقل قول:
دوم:برند گوشی برند معتبر سونی اریکسونه و با برند بی ارزش سامسونگ اصلا قابل مقایسه نسیت:27:
خیلی باحالی :31:نقل قول:
ینی یه هدست بلوتوث از یه 5800 گرونتره :18: ... الله اعلم !
بلوتوث 200-300 تومن ؟؟؟؟؟؟؟
:41::41::41:
:18::9::42::24::34:
دوست عزیز میشه به من یه گوشی از برند نوکیا یا سامسونگ با این مشخصات معرفی کنی:
دوربین 8/حافظه 8/هم لمسی و هم کشویی/که علاوه بر این مزایا یه رابط بلوتوث هم همراهش باشه که هم هدسته هم رادیو وهم برای پاسخ دادن به تماسها و قطع تماسها بکار میره و تا شعاع 5 متری این کارا را بدون اینکه به گوشیت احتیاجی داشته باشی انجام بده
شما به من فقط یه گوش معرفی کن:31:
در ضمن میشه بگی قیمت این رابط بلوتوث با این کیفیت که داره به صورت تکی داخل ایران چنده؟اگه قیمتت مناسب باشه من یکیشو میخوام:31::10: