برای منم باز نمیشه :18:
آخه یکی نیست بگه جیمیل رو چکار دارین دیگه :21:
Printable View
برای منم باز نمیشه :18:
آخه یکی نیست بگه جیمیل رو چکار دارین دیگه :21:
خوب حالا تا یه مدت جی میل رو بیخیال بشید و از طریق پست نامه بزنید ! فیلتر هم نداره :5:
دوستان مشکل جی میل به هیچوجه تحریم یا فیلترینگ نبوده،چون برای من به هر حال به صورت معمولی و بدون تونل زدن باز میشد ، منتها با سرعت لاکپشتی
بنابراین حدس میزنم،مسئله ی حمله ی مخابرات به جیمیل و و یا نمیدونم،چیزی که میگم نظریه در حد حدس و اطلاعات فنی محدود من از شبکه ست،چیزی شبیه به حمله های DOS بوده،مثلن میشه اینطوری گفت که ترافیک مسیرهای منتهی به جیمیل رو سرریز کرده بودند
و البته اینجا جاش نیست،ولی فک میکنم،یه آزمایش بود برای روز معهود..و داشتن باز خورد میگرفتند
البته باید دید که طی شبانه روز گذشته کاربران جیمیل خارج از ایران هم مشکل داشتند یا نه
به هر حال الان که مشکلی نیست
باز نمیشه از دیروز
تا وقتی ایمیل ببخشید رایانامه ملی (من عاشق این کلمه هستم :31:) باشه کی سراغ جیمیل و یاهو میره:5:
[کد:http://www.emailmelli.com/
دیگه از این بهتر چی میخاین:31:نقل قول:
سیستم پیشرفته کاملا رایگان صندوق پست الکترونیکی ( E-Mail ) کاملا ایرانی بر طبق قوانین تجارت الکترونیک جمهموری اسلامی ایراناختصاص 3 گیگا بایت فضا برای ایمیل های شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدیریت پوشه ها و صندوق های شما ( دریافت ، ارسالی ها ، در دست ارسال ها ، نامه های ناخواسته ، حذف شده ها ، هرزنامه ها ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان ارسال ایمیل با سیستم ارسال فایل پیشرفته و ارجاع ایمیل ( Forward ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت و ارسال نامه از میل سرورهای دیگر ( هماهنگ با Yahoo Mail و GMail و Hotmail ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان افزودن امضای دیجیتالی به نامه های شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دفتر تلفن پیشرفته آنلاین - تقویم روزانه ها و برنامه کارهای شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان دریافت و ارسال ایمیل از طریق تلفن همراه شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمزگذاری محتوای ایمیل های ارسالی شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جستجوی پیشرفته در صندوق های پستی و پوشه های شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان قراردادن پاسخگوی خودکار به ایمیل ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان منع کردن و بستن ایمیل دلخواه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پشتیبانی کامل از سیستم SMS اپراتورهای مخابراتی جمهوری اسلامی ایران ( ارسال و دریافت ایمیل به Sms و برعکس ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محافظت از هرزنامه ها و مدیریت و تشخیص فرستنده آنها از طریق IP فرستنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محافظت از ویروس ها و اسپم ها برای تمامی ایمیل های ارسالی و دریافتی ( دارای سیستم آنتی ویروس داخلی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادیتور حرفه ای برای نوشتن و ارسال ایمیل
اگه کسی هم براتون مزاحمت ایجاد کرد برید شکایت کنید مخابرات تمامی مشخصاتش رو بهتون میده:31:
میتونید هم هماهنگ کنید که میل های بچه تون رو کنترل کنه که یه وقت....:31:
براتون رمزنگاریشم میکنه از گوگل بهتر با خیال راحت میل بفرستید:31:
میل هاتون هم براتون چک میکنه اگه به دردتون خورد اجازه دریافتش رو بهتون میده دیگه از اسپم هم خبری نیست:31:
اگرم فایلی همرا میلتون بود براتون بازش میکنند و با آنتی ویروس اسکنش میکنند از بابات ویروس هم خیالتون راحت:31:
همه این امکانات رایگانم هست:31:
دوستان نمیشه از برنامه های جاوا مثل opera mini که همه سایت ها رو باز میکنه توی کامپیوترم با تبدیل ازش استفاده کرد؟ قبلا یکی از دوستان این روش رو گفته بود ولی من بعد از اینکه با برنامه java2exe تبدیلش میکنم اجرا نمیشه:13:
ولی برنامه shmessenger جواب میده وقتی یاهو قطع میشه راحت میشه بازش کرد فقط تصویرش خیلی کوچیکه
در حال حاضر برای من عادیه
که بعدش به جرم محارب........................................ .......نقل قول:
فعلا جیمیل هایی رو که رو اس اس ال هست (Https) براشون باز نمیشه ...
بعید میدونم ، چون اپرا مینی برای پلتفرم موبایل نوشته شده و اون برنامه ها برای ساخت فایل اجرایی برای ویندوز از روی فایل کلاس به کار میرند، اپرا مینی که شما نصب میکنید رو موبایل در قالب یه فایل جر ارائه میشهنقل قول:
تا دیروز حداقل با چیز پی ان باز میشد. امروز دیگه با اونم باز نمیشه!