البته من با زبان فرترن آشنايي آن چناني ندارم.
Printable View
البته من با زبان فرترن آشنايي آن چناني ندارم.
من كه پيشنهادم Visual Basic هست،بعد از اين بهتره NET. شروع كن.چون آينده در سري NET. هست.براي شروع اين زبان واقعا مفيد بوده و هست.خيلي از دوستام با اين زبان شروع كردن و پيشرفت چشم گيري داشتن.
سلام منم به عنوان کسی که توی برنامه نوسی صفر صفر هست،میخام شروع کنم به یادگیری یک زبان
حدفم از برنامه نویسی نوشتن برنامه های ساده ست فقط هم برای ویندوز،حالا چه زبانی پیشنهاد میدید که خودش به تنهایی بتونه کارمو راه بندازه؟
نه اینکه مثل پایتون هزار جور ماژول و مشتقات میخاد!
به زبان ساده بگم یک زبان برنامه نویسی که فقط برنامه های ویندوزی آفلاین بتونه بنویسه!
خواهشا زیر دیپلم جواب بدید،واژه های تخخصی بکار نبرید حالی شم،!
من امسال پيش دانشگاهيم و قراره اگه بشه برم مهندسي نرم افزار نظر شما چيه؟
اگه يه سري توضيحات هم در موردش بدين كه واقعا ممنون ميشم.:n26:
تقريبا html و css دارم..
c , c++ , c# , visual basic
هیچ گاه نگویید که این زبان برنامه نویسی بهتره یا اون یکی دیگه...
اسمش روشه زبان برنامه نویسی
یعنی یک زبونی که با استفاده از اون به کامپیوتر حالی می کنیم که باید چیکار کنه برامون ...
تنها تفاوت زبان های برنامه نویسی با هم فقط در Syntax های آنان است...
همه زبان های برنامه نویسی خوب هستند و هر کدام را که یاد بگیرید برای شروع ، بسیار مفید هست...
این هم یک مثال ساده از این که فقط نشون بدم سینتکس های اون ها با هم فرق داره
اگر زبان های برنامه نویسی را بخواهیم از نظر سرعت و امنیت با هم بررسی کنیم یا به عبارت ساده تر با هم مقایسه کنیم باید بگیم که امنیت ، سرعت ، در دستان خود برنامه نویس هست و هیچ گاه نمی توان تضمین کرد که سی شارپ از امنیت بالایی برخودار هست چرا که -- همیشه یک قدم از امنیت جلوتر هست و امنیت هیچ کاه تضمین شده نیست و یک مثال ساده تر برای درک موضوع:کد:
VB.Net
dim I as integer
i=10
messagebox.show(i)
C#.Net
int i;
i=10;
messagebox.show(i);
PHP
$i;
$i=10;
echo $i;
یک دزد اتومبیل را در نظر بگیرید
این دزد اتومبیل زمانی می تواند به سود برسد که خودش را یک قدم از امنیت دزد گیر اتومبیل جلوتر ببرد یا خود را بروزرسانی کند
به عبارت ساده تر
هر چه قدر که دزدگیر اتومبیل پیشرفت می کند دزد اتومبیل هم پیشرفت می کند....
ویرایش شد...