هر فروشنده ای که درباره amd بد میگه چندتا ذلیل داره یکیش اینه که خودش اینتل کار میکنه و دومیشم عدم اگاهی کافی و..من خودم فروشندم
Printable View
هر فروشنده ای که درباره amd بد میگه چندتا ذلیل داره یکیش اینه که خودش اینتل کار میکنه و دومیشم عدم اگاهی کافی و..من خودم فروشندم
بیشتر از زمان athlon xp این مشکل شروع کرد چون جا زدن فن AMD احتیاج به دقت و مهارت بود خیلی از فروشندگان دنبالش نبودن . کلا ولی الان وضع خیلی بهتر شده شرکتها دیگه گارد نمیگیرن .
همین فروشنده که دارم ازش میگیرم میگه از بس amd اذیتم کرد خیلی وقته گذاشتمش کنار.یکی میگفت چندتا برنامه باز کنی هنگ میکنه.داغ میکنه.میسوزه و ...
خیلی ساده بگم,, شکر خوردن.نقل قول:
بهش گفتم این خبرا نیست.میگفت اینتل دماش بالا بره سیستم خاموش میشه.گفتم خوب amd هم خاموش میشه. گفت اینها همش حرفه :31:نقل قول:
دقیقا موقع خرید قطعات کامپیوتری به هیچ وجه به حرف فروشنده نباید گوش داد البته گوش بدید ولی خودتون تصمیم بگیرید و از قبل پیش زمینه برای خرید قطعات باید داشته باشید و مشخصات کاملی از قطعاتی که میخواین رو همراه داشته باشید که فقط همون ها رو تهیه کنید
تو هر مغازه ای بری بگی فلان قطعه رو میخوام میگن اون که خوب نیست بیا این رو بردار ببر و از این صوبتا ...
قسم نميخورم ولي من با X3 720 سه تا فايل DVD 1ساعته رو تو نيم ساعت تبديل به DIVX كردم ما كه نديديم هنگ كنه:27::27::27:(همزمان)نقل قول:
دوست عزیز من چند سال پیش یه سیستم با سی پی یو:athlon xp 2600 جمع کردم تا الان هم داره مثل ساعت کار می کنه.زمان خودش در مقابل هیچ نرم افزاری کم نمی اورد تازه کلی هم با سیستمم بازی می کردم.به نظر من خرید یه سیستم با سی پی یو AMD خیلی مقرون به صرفه تره چون با توجه به کارایی بالایی که دارن ارزان تر از سی پی یو های Intel هستند.تازه بیشتر گیمر های حرفه ای از سی پی یو های AMD استفاده می کنند.البته یه نکته ای رو خدمتت عرض کنم که جمع کردن یه سیستم بر مبنای سی پی یو AMD به دقت بیشتری نیاز داره تا بتوانی بهترین نتیجه رو بگیری.نقل قول:
به نظر من اين سوالِ بهتر يا بدتر، اشتباه هست. نميشه گفت اينتل بهتره يا اي ام دي. اصلاً منظور از بهتر يا بدتر چي هست؟
تفاوت قيمت AMD با اينتل فقط بخاطر مواد بكار رفته در ساختِ هر كدوم از اوناست. اينل از نقره استفاده ميكنه، ولي AMD از مس. واسه همين AMD ارزون تره.
اون زمانم كه ميگفتن AMD ميسوزه، گذشت و AMD اين مشكل رو هم برطرف كرد.
تنها نكته اي كه به نظر من در نهايت باعثِ تصميم گيري ميشه، قانونِ نانوشته اي هست كه فقط از روي تجربه بينِ مصرف كننده ها رايج هست، اونم اينه كه سيستم AMD واسه كارهاي گرافيكي مناسب تر هست و سيستم اينتل براي كارهاي محاسباتي.
به نظر من اگر اينهمه وسواس رو، ما روي بالا بردنِ كيفيتِ استفاده ار كامپيوتر داشته باشيم، خيلي بيشتر ارزش داره كه با اينتل كار ميكنيم يا AMD
ازش بپرس ببین میدونه تنظیمات بایوس کجاس خوب بابا بد بخت اطلاعی نداره نیاز به کمک داره:31:نقل قول: