-
مسلما باس بیشتر در سرعت خیلی تاثیر می زاره تازه چه برسه تایمینگش هم کم باشه مثل CL=7 در 4GB 1600 CL7
نه .اگه یه مادربرد درست و حسابی انتخاب کنی نه اصلا لازم نیست و فقط بهش رم اضافه کن یا یه گرافیک خفن بنداز.
اشکالی نداره یه 500 بگیر و اون 40 تومن رو بزار روی مین و چیپ H57 بگیر که درست و حسابی ترین مین آنبرد تا العانه.
در ضمن I5 چهار هسته ای است.
-
جسارت نباشه :20: بنظر من هم خرید مین با چیپست H57 معقولتر از H55 هست
-
داش مگدیوم سلام شب بخیر
اقا در مورد رم من به یه مشکلاتی خوردم
اگر این فرضیه درست باشه که :
همه رمهای 4گیگ 1333 دوال چنل با همه بردها بیشتر از 1333 اورکلاک نمیشوند ! و ضمنا فقط سرعت ملاک باشه و قیمت !
پس با این حساب ما باید دنبال تایمینگ کمتر و برد ارزونتر باشیم ؟ درسته ؟ یا اشتباه میکنم ؟ در واقع همه 1333 فرقی با هم ندارند ولی تایمینگ مهمتره ؟
سئوال دوم : در مورد کار خودم :
حالا یه سئوال این تایمینگ و فرکانس چقدر در فتوشاپ تاثیر دارند ؟ منظورمو کامل بگم ؟ وقتی که کار من با یه الکسیر 70-80 تومنی با تایمینگ 9 راه بیفته چرا برم پول الکی بدم و تایمینگ 7 بگیرم و فرکانس 1600 ؟ برای فتوشاپ اولوت با تایمینگ هست یا نه ؟
میدونم سرعت بالاتر میره ولی در فتوشاپ و کورل و گرافیک کلا مقدار حجم مهمتره
ولی در مورد فرکانس به هیچ چیزی نرسیدم میترسم یه تایمینگ 9 بردارم و گند بزنم ! نظر تو چیه ؟
من یه گزینه ام پتروته و یکی هم الکسیر که اگه اینها تایمینگشون برای کار من کم باشه برم سراغ بالای 100 تومن و مارکهای OCZ و...!
حقیقش قیافه این سایتها ی رایان صبا رو میبینم ,و این همه رم خوشگل رو یه جوری وسوسه میشم ! گفتم یه سئوالی بکنم برای اخرین بار ببینم داستان این رمها تموم میشه یا نه !!!:20:
این کیس ما هم عجب طلسمی شد !:31:
-
البته معتبر بودن برند هم مهمه ولی آره تایمینگ کمتر=سرعت بیشتر.
بله برای اینجور برنامه ها حجم و فرکانس اهمیت داره و مقدار کمی تایمینگ ولی برای گرافیک تایمینگ حتما تاثیر داره.البته فرکانس 1333 تایمینگ 7 هم داره مثل رم آپوجی.
خوب شما حد وسط رو بگیر که ضرر هم نکنی.پاتریوت بگیر با تایمینگ 8 و قیمت دورو ور 100 تومن .من با پاتریوت تجربه های خوبی داشتم.رم پر سرعتیه و یه حد وسط توش رعایت شده.
-
مرسي از راهنمايياتون
اين h57 كي قراره بياد بازار و از كجا خبردار بشم كه وارد بازار شده؟
از i7 920 پشتيباني ميكنه؟بعدا ميتونم روش ببندم
اين نوشته كه زيرش خط كشيده چي ميگه؟؟؟؟
Supporting the latest Intel® Core™ i7, Core™ i5 and Core™ i3 processors featuring the first time ever integrated graphics on chip and LGA 1156 socket(Core™ i5 and Core™ i3 processors only),
-
يه ؟ حاشيه اي
به نظر شما با توجه به قيمت i7 920 و i5 750 كه اولي حدود 1.5 برابر دومي است ايا ارزش داره اي همه هزينه اضافي خرج كنيم؟ايا نسبت به هزينه اضافي كه متقبل بشيم قدرت و كاركرد و سرعت ان در برنامه هاي گرافيكي و 3d تا 50 درصد افزايش ميابد ؟
-
اول از اینکه H57 میتونه I3.I5.I7 860.I7 870 رو ساپورت کنه چون سوکت 1156 هستند در حالی که I7 920 سوکت 1366 است.شما همون I5 براتون مناسبه و نیازی نیست پول اضافه بابت یه سی پی یو ی گرونتر خرج کنید.مین هم هر وقت آمد خودم بهتون تو همین تاپیک اطلاع میدم ولی به طور حدسی ممکنه تا فروردین بیاد تو بازار.