نقل قول:
بله فیفا نکست به صورت کلی از از PES بهتر هست کسی هم شکایتی نداره به این مسئله حتی توی گروه مقایسه وقتی نگاه کلی و جمع بندی شده کردیم به قضیه ما هم فهمیدیم
دوست عزیز توی گروه که شما اصلا زیاد مطلب نوینسید و بعد ما کی به این نتیجه رسیدیم؟من چند وقت دارم مطلب توی گروه می نویسم ولی دوستان زیاد اون جا نمیان.
نقل قول:
ب) نمره کلی فیفا 10 از PES 2010 بیشتر هست. (سایت های معتبر رو مطالعه کن برای تحقیق درستی مطلبی که عرض کردم)
برای من سوال است که چرا مساله سایتی مثل گیم اسپات که قبلا به pes امتیاز می داد دیگه بهش اصلا امتیاز نمیده(توی کامپیوتر حداقل ندیدم).من یادم چند شماره قبلی pes حتی از این سایت بالای 9 هم گرفته بود ولی حالا که pes نسبت به شماره های قبلش حتی پیشرفت هم داشته ولی بعضی سایتها از جمله گیم اسپات اصلا امتیاز نمیدن.احتمالا شرکت کونامی بودجه ای برای منتقدین اختصاص نداده تا بهش امتیاز بدن!
نقل قول:
پ) خود مسئولین کونامی و سازندگان PES از صمیم قلب قبول دارند که محصولشون در حد فیفا نکست نیست.
شما نکنه با رئیس شرکت کونامی دوست هستین.اگه ایشون رو دیدن سلام من رو هم برسونین:46:
نقل قول:
در کل شما یه تحقیق کوچولو موچولو بکنی متوجه می شی که PES توی پلتفرم PC می تونه تا حدودی رقابت کنه با همون فیفا کارنت حتی بعضی نکته سنج ها با دلایل رقابت بین PES و فیفا (پلتفورم PC) فیفا 10 رو برنده می دونند
این دیگه از اون عجایب تاریخ است:18::18::18: فیفا در کامپیوتر فقط برای 4-5 ساعت بازی کردن خیلی خوب است ولی بعدش باید از توی کامپیوتر پاکش کرد چون در مقایسه با pes مثل مقایسه همین آواتار من یعنی زلاتان با یه بازیکنی مثل علی علیزاده است:39:
نقل قول:
ولی من به شخص معتقدم PES 2010 بهتر از فیفا 10 کارنت هست
واقعا لطف دارید که توی کامپیوتر pes بهتر از فیفا است واقعا یادم باشه یه جایزه ای برای شما درنظر بگیرم:20:
نقل قول:
ولی خوب نیازی نیست که آدم نابغه باشه تا بفهمه فیفا نکست برتر از PES 2010 هست حتی شما می تونی با دلایلی که عرض کردم این مسئله رو تجزیه تحلیل کنی.
البته به نظر من نباید نابغه باشی تا اینو بفهمی باید از متعصبین فیفا باشی تا اینو بفهمی
نقل قول:
فیفا 10 با طور کامل موفقیتش رو ثبت کرد و مو لای درزش نمی ره پس امیدواری زیادی به این بازی هست منظورم بازی که یکی دو ماه دیگه شاهدش خواهیم بود.
این بازی ها البته برای هر چه پولدار شدن فیفا و در اصل پول مردم رو حروم کردن است وگرنه مثلا هر جام جهانی یا هر جام ملتهای اروپا چه معنی داره که یه بازی جدید درست بشه.
نقل قول:
من فقط می گم PES تا فیفا نکست هنوز فاصله داره و باید تلاش بیشتری کنه تا بتونه با فیفا نکست رقابت کنه.
البته این نظر شماست.کلا دوست عزیز فیفا فقط یکمی سعی میکنه مثلا استادیومهای واقعی و تیمهای واقعی و... درست کنه که pes خیلی به این چیزها توجه نمیکنه.کلا فیفا وقتی این هم خرج برای خرید لیسانس تیم ها و ... می کنه باید فروشش بیشتر از pes باشه ولی pes همیشه سعی می کنه با اینکه مثلا تیمهای زیادی رو لیسانس اونارو نمی خره ولی در عین این کمبودها که با پچهایی که میاد راحت حل میشه سعی می کنه هر سال بازی کاملی درست کنه که البته شاید بعضی منتقدین یا بهتر بگم منتقدین متعصب فیفا از این بازی شاید خوششون نیاد...
نقل قول:
به هر حال امیدوارم هر بحثی به صورت کلی هست از این به بعد توی این تاپیک نباشه. و این مسئله همین جا مختومه بشه تا نظم تاپیک برقرار باشه. هر کسی هم که می خواد بحث کنه توی گروه عضو بشه.
دوست عزیز اگر شما اینارو مطرح نمی کردی مطمئن باش من هم این چیزارو نمی گفتم.مثل اینکه دوستمون یعنی underali این حرفها رو شروع کرد وگرنه من که کاری نداشتم.شما کلا دوست عزیز چند دفعه هم توی تاپیک pes یه سری حرفهایی زدی که واقعا شاید جاش اون جا نبود ولی من تا حالا توی تاپیک fifa هیچ وقت بحث مقایسه ای مثل شما مطرح نکردم.در کل شما دوست داری الکی یه تاپیک بهم بریزه وگزنه توی گروه اینارو مطرح می کردی و من اون جا جواب می دادم